Transfer Nöbeti #7

HOLqryiW4AAaocX

Gunaydin renkdaslar bir gun biri patlayacakti Ali Naci Nevzat Burhan gibilerin arasindan Burhana nasip oldu.İyi de oldu yonetim yalamasi olmamayi taraftari kandirmaya calismamayi ogrenmis oldular.Burhan bu saatten sonra agziyla kus tutsa kimse inanmaz.Yonetimi de tebrik ediyorum boyle devam etsinler bakalim sonrasinda onlar ne oluyor?

Gece hiç haberleri görüp takip etmemiştim... "İyi ki bakmamışım da yine boşuna sinir stres yaşamamışım" diye mi düşünsem yoksa "yalan da olsa 1-2 saat azıcık heyecan, adrenalin falan olurdu" diye mi düşünsem arada kaldım...

günaydin

geldi mi

Temkinli olmakta fayda varmış resmi açıklama gelmeden inanmam modunu açıyorum kimse bizim duygularımızla oynamamalı

Bunlar 10 da alamaz
Adam gibi forvet de

Orta saha zaten aldık geçtik diyorlar.

Defolup gideceksiniz hepiniz 3 ay sonra görürsünüz 4 sene şampiyonluk sizi 4 maç kurtarıyor mu?

Hayır her şeyi tamamlarsın mücadeleni verirsin kaybedersin bu taraftar mücadeleyide alkışlar ama sen plansız programsız eksik kadroyla sezon başlangıcı yaparsan lig içindeki kötü gidişatta taraftar yerden yere vurur ağlamasınlar hiç ansızın mayısta seçimle karşı karşıya kalırlar

Musialaya talip olan, ki olmuşsa öyle bir şey, Dünyanın top klas bütün futbolcularına talip olabilir. Vini Jr. vs...

Musialaya talip olan, ki olmuşsa öyle bir şey, Dünyanın top klas bütün futbolcularına talip olabilir. Vini Jr. vs...
Musiala da durum biraz farklı rdas. Oyuncu ağır bir sakatlık geçirdi ve aşırı düşüşte. Normal şartlarda iki oyuncunun da yolu Türkiye ye düşmemeli ve düşmez de

Buldun da kilsiz mi ariyorsun demeyin de Musiala yillik 30 milyon maas kiralik deseler ister miydiniz

Geri
Üst Alt