Transfer Nöbeti #7

Dunyanin en iyi muhabirleri takimda kalacak diyor bizim muhabir kellemi koydum diyor.Bosuna bunlara inanmaya gerek yok.Anlasilan birileri Burhani yemlemis taraftarin onune atmak icin.Bu sene iyi sadik davranmamis demek ki yonetime

Dün sabah pletti Diomande Real Madrid ihtimali yon diyordu gece aldı Madrid dış basın da öyle müthiş %100 bilmiyor, tabii ki bu Burhan bilecek demek değil ama Bayern Münih ceosu çıkıp öyle bir şey yok diye röportaj vermeden inanmam açıkçası

Bayern de musiala dan daha çok istediğim bir genco var aslında... lennart karl... bu çocuk çoğundan çok daha iyi olacak... Bayern ya musiala yı ver ya bu çocuğu ver 1-2 sene kiralık...

Bizim Galatasaray muhabirleri niye ilkokuldan terk gibi davranıyorlar?
Adamlar da parasız kaldı, ne yayın izleyen var, ne x e bakan. BCT dun bir salladı bir suru abone, izlenme aldı. Bir haftaya anlaşılmıştı da cart curt oldu der, kaldıgı yerden devam eder. Asıl mevzu olur da transfer istenildigi gibi bitmez de Galatasaray'ın iddiası yüksek olmazsa o spor kanallarını eski izlenmelere FB, BJK rekabeti taşımaz. GS nin erken havlu attıgı bir lig olursa ne digiturk ne youtube para kazandırır. FB olay bizde diye geziyor da bizzat ürün satışından biliyorum FB bizim 3 de 2 miz, ( Belki kendi store satısları yuksektir ondandır bilemem), ama BJK bizim yarımız kadar bile degil.

Haftalardır söylüyorum bu sezon yüz yılın şikesi dönecek ama bizimkilerin hiç bir şey umrumda değil.

Naptınız hainlik yapıp bir yerlere söz mü verdiniz ha.

Fatih Demireli nin Münih ile bağlantıları aşırı yüksek seviyede iyi olursa en ufak bir kiralama ihtimalleri varsa bu süreç belgeli değil telefon üzerinden yürüyordur , sözlü anlaşma sonrası evrağa döner o yüzden dış basının haberi olmayabilir , burda önemli olan Bayern Münihin Musialaya vermeyi düşündüğü süre ile alakalı olacaktır , şuan 6. Oyuncu konumunda Diaz,Olise,Saibari,Gnabry,Karl bunların arkasında
Son dönemlerde Bayern geniş rotasyonlu oynamıyor ki 1 hücumcu daha alacak Bayern forvet özellikli

Burkuk hocamın bir sonraki muhtemel açıklamasi hayırlı ise transfer olsun hayırsız ise olmasın 🤣

Acikcasi bu is cözülürse Sane'den bilinsin.

Beni musiala dedikodusundan ziyade sebo reis açıklaması heyecanlandırıyor. Taraftar grubu gazetecilerden entellektüel taraftardan yönetimden kaliteli ve donanımlı olan bir kulüp her zaman başarılı olur. Biz bu noktaya gece nöbeti döner bıçaklı kavgalardan geldik. Rakipler torbacılık ihtisası yaparken bizim zaman içinde kişisel gelişim lerimizi bu noktaya getirmemiz muazzam bir olay ve belgesel konusu. Bence bu konuda tarihe geçiyoruz. Açıklamayı çok beğendim. Biz tribünde kendimizi insan olarak geliştiriyoruz önemli olan da bu. Biz geliştikçe cimbom da gelişiyor.

Akşamdan sabaha iyi oyaladılar yalnız, tebrik etmek lazım. Ayrıca bu iş olmazsa Burhan Can adlı "gazeteci" tier sistemine bile girememeli.

Şaka maka Burhan’ı pek sevmem hayatının kumarını oynadı bu transfer olmazsa anonim X hesabı durumuna düşer inandırıcılıkta

Geri
Üst Alt