Transfer Nöbeti #7

Bakin bir mucize oldu bu herif geldi diyelim videolarda taraftari orgazm eden adam olmadigini gorunce sok olmayin diye yaziyorum.. Agir sakatlik gecirdi donusu cidden berbat oldu hem SL hem WC en az 7-8 tane 90 dksini izlemis biri olarak belirteyim..
Musiala gibi bir topcu zaten bu hale dusmese bizle dalgasina bile adi ayni cumlede gecmezdi.. Bir ameliyattan bahsediyorlar belki de WC ayagina bu isi erteledi ondan formu kotuydu.. Birkac aya toparlayabilir de ..
80-100 milyon Euro bile olsa gelme ihtimali varsa bir opsiyon koyulmqlı alamasak bile opsiyonu olmalı bi kıpırdanırsa

Singo-Lucimi tandeminin hayali kurulmuyordur umarım.

Bakin bir mucize oldu bu herif geldi diyelim videolarda taraftari orgazm eden adam olmadigini gorunce sok olmayin diye yaziyorum.. Agir sakatlik gecirdi donusu cidden berbat oldu hem SL hem WC en az 7-8 tane 90 dksini izlemis biri olarak belirteyim.. Dunya kupasi konusuna da defalarca yazdim Alman Milli takiminin en zayif halkasiydi..
Musiala gibi bir topcu zaten bu hale dusmese bizle dalgasina bile adi ayni cumlede gecmezdi.. Bir ameliyattan bahsediyorlar belki de WC ayagina bu isi erteledi ondan formu kotuydu.. Birkac aya toparlayabilir de ..
Bayern 4 0 dan 5 4 çevirdiği maç vardı son haftalarda sanırım o maçı açın berbat mi dönmüş yoksa müthiş yetenekli mi görün

80-100 milyon Euro bile olsa gelme ihtimali varsa bir opsiyon koyulmqlı alamasak bile opsiyonu olmalı bi kıpırdanırsa
Geçen sene ayak kırıldı. İyileşmesi idmanlara başlanması falan en az 6 ay bulmuştur. Sonrasında toparlanıp form tutması 3 4 ayda olabilecek birşey değil zaten... bu sezonki formu biraz belirleyici olur geleceği hakkında... mental olarak kötü değilse okan buruk gibi toparlayabilir. Yaşı genç. Daha pasör bir kimliğe bürünebilir vs. Bizim emre akbaba bile 2 kez kırık yaşadı sanırım. Nir şekilde Anadolu takımlarında iyi iş yapıyor. Bu da musiala... o da bir alt seviyede yani bizde iş görür diye düşünüyorum... yaşı icardi gibi olsa ve kendine bakmayan bir çocuk olsa belki söylediklerin gerçekleşir...

Şunu yap gelsin çeyrek final

1785142959081.webp

Musiala niye gelsin yav. Bayern kiralik yollamayi istese, zaten Ingilizler arayi girirdi herif sonucta PL'de Homegrown olarak sayiliyor. Bize gelmesi icin daha düsüsü söyle 2 sene devam etmeli ve maasi yüzünden baska alternatifi kalmamali.

Burhanın sıktığı kolpa mı komik yoksa bu kolpayı bütün dünyanın ciddiye alıp yalanlaması mı?

John Duran'i almayip Benfincanin s ettigi Franjo Ivanović'i alirsak kafayi yerim

Geri
Üst Alt