Transfer Nöbeti #7

Hatırladığım kadarıyla bu Burhan'ın ilk kelle koyuşu değil.

Kendisini sevmem ama Torreira transferinde de gelecek deyip inat edip sonunda kazanmıştı.

Bu sefer kazanması çok zor sonuçta yabancı basında çıkan haberler ortada ama o dönem Torreira içinde böyle yazılar oluyordu.

Duran denen itin arkasından bu kadar mesaj atılması bile çok komik :danyal:

Senden kaçamadım iyi ki bırakmadın pesimi sabaha kadar oyna at zarları!!!!!!!
Champions League Reaction GIF by FC Bayern Munich

Rejinders ismine hiç olumlu bakmıyorum. Ha diyeceksiniz ki senin orta sahanda Sara oynuyor her türlü iş görür.

Evet görür ama aşırı bir seviye artışı olmaz. Bana göre o adam bizim oyun yapımıza hiç uygun değil.

Bir de oynadığımız City maçında top hangi oyuncuya gelse tedirgin oluyorken bir o lavuğun ayağındayken rahattım.

Davinson'da kafasını yardı tam şahbaz oldular sahada.

Para harcayacaksak Reijnders'e harcayalim bos maceralar pesinde kosmaya gerek yok.. Bize level atlatacak topcular lazim ..

Rejinders ismine hiç olumlu bakmıyorum. Ha diyeceksiniz ki senin orta sahanda Sara oynuyor her türlü iş görür.

Evet görür ama aşırı bir seviye artışı olmaz. Bana göre o adam bizim oyun yapımıza hiç uygun değil.

Bir de oynadığımız City maçında top hangi oyuncuya gelse tedirgin oluyorken bir o lavuğun ayağındayken rahattım.

Davinson'da kafasını yardı tam şahbaz oldular sahada.
Ya asıl reijnders’in oyunu city’ye tam olarak uymadığı için bu kadar kolay gözden çıkarıldıysa. Genelde city’ye tam uyum sağlayan topçuların bizim gibi kaos oyunu oynayan takımlarda pek iş yapmayacağı düşünülür ya. Milan’dayken gayet iyi top oynuyordu çünkü herif.

Sara mükemmel değil tabii ki ama Sara’yı çok küçümsüyorsunuz.

2 sene önce tabii ki pahalıydı ama sonuçta championship’ten çekip aldığımız, bizim elimizde ilk defa Avrupa maçlarına çıkan, ilk defa şampiyonluk yarışında olan bir takımda oynayan ve öyle böyle Brezilya milli takımına çağrılmayı hak etmiş bir oyuncu.

Ayrıca takımdaşlığı vs bu konulara hiç girmiyorum bile.

Neyse sonuçta Sara satılmasın demiyorum ama Sara burada yazdığınız gibi kötü bir oyuncu değil

Bu arada gayet iyi bir 8 numara bence

Foruma taşıyorlar zaten haberlerini oradan hatırlayabiliyorsun. Muhabirlerinki gibi bir nevi.
Ben sadece habere odaklanıyorum kimin paylaştığını bile dikkate almıyorum... zaten yerli ise muhtemelen dış basından veya kıçından duyduğu haberleri giriyordur. 😀

Yapma Burhan sabitlemiş bir de Musiala haberini çok ilginç çok bu işin sonu nereye varacak bakalım

Geri
Üst Alt