Transfer Nöbeti #7

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sara mükemmel değil tabii ki ama Sara’yı çok küçümsüyorsunuz.

2 sene önce tabii ki pahalıydı ama sonuçta championship’ten çekip aldığımız, bizim elimizde ilk defa Avrupa maçlarına çıkan, ilk defa şampiyonluk yarışında olan bir takımda oynayan ve öyle böyle Brezilya milli takımına çağrılmayı hak etmiş bir oyuncu.

Ayrıca takımdaşlığı vs bu konulara hiç girmiyorum bile.

Neyse sonuçta Sara satılmasın demiyorum ama Sara burada yazdığınız gibi kötü bir oyuncu değil

Bu arada gayet iyi bir 8 numara bence

Dostum 3. Yilina giriyor artik taraftar hakli bu noktada.. Herseyi gectim ulan 1 ay tatilde 3-5 kilo almak nedir

Sara mükemmel değil tabii ki ama Sara’yı çok küçümsüyorsunuz.

2 sene önce tabii ki pahalıydı ama sonuçta championship’ten çekip aldığımız, bizim elimizde ilk defa Avrupa maçlarına çıkan, ilk defa şampiyonluk yarışında olan bir takımda oynayan ve öyle böyle Brezilya milli takımına çağrılmayı hak etmiş bir oyuncu.

Ayrıca takımdaşlığı vs bu konulara hiç girmiyorum bile.

Neyse sonuçta Sara satılmasın demiyorum ama Sara burada yazdığınız gibi kötü bir oyuncu değil

Bu arada gayet iyi bir 8 numara bence
Evet ben de aynı şekilde düşünüyorum... kendini motive etti mi çok muhteşem de oynayabiliyor...

Ya asıl reijnders’in oyunu city’ye tam olarak uymadığı için bu kadar kolay gözden çıkarıldıysa
Yok oraya uymazdı zaten Milan döneminden de bildiğim bir oyuncu.

Ben genel oyun yapısını beğenmiyorum. Bir orta saha oyuncusu için çok bencil işler yapıyor.

Bizim git gelli oyun yapısında son tercihler çok kritik ama bu lavuğun bence son tercihleri çok sıkıntılı.

Guardiola kalmış olsa yine gözden çıkarmazlardı adam bu tip oyuncuları inanılmaz geliştiriyor.

Son tercihleri 100 üstünden 10 falan olan Sterling gibi bir adamdan istatistik canavar yaptı.

Onu gördükten sonra o adam her şeyi yapabilir bana göre...

Which One Choices GIF

Dostum 3. Yilina giriyor artik taraftar hakli bu noktada.. Herseyi gectim ulan 1 ay tatilde 3-5 kilo almak nedir

Kilo almaya müsait bir yapısı var. Buna karşın bence takımdaki en hazır 2-3 oyuncudan birisi.

Sara ne zaman 8 numara oynadı da kötü performans gösterdi ben şahsen hatırlamıyorum. 10 numara değil evet ama ben ekstrem bir isim gelmedikçe yerine alacağımız 8 numarayla öyle aman aman bi fark olmayacak

Reijnders akıllı olsun yakından takip ediyoruz kendisini

Bu çocukta bir hamle olacak bence 1 2 güne. Samiyenin haber sayfası bu habere rt atıp duruyor

Bu çocukta bir hamle olacak bence 1 2 güne. Samiyenin haber sayfası bu habere rt atıp duruyor

Bu haberde de bir hata var. Adamın çok önceden listeye eklenmiş olması gerekir... önceki isimlerde olumsuz gelişmeler yaşandıysa teklif sırası buna gelmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt