Transfer Nöbeti #7

De Bruyne hastane masraflari maasindan cok olur

Hep bir Nijerya bağlantısı:danyal::unsure:
Musiala, Almanya'nın Stuttgart şehrinde, Nijeryalı-İngiliz babası Daniel Richard ve Polonya kökenli Alman annesi Carolin Musiala'nın çocuğu olarak dünyaya geldi.

Italyan fotomaclarindaki sıçmıklari da ciddiye almayalım yaw

Musiala'nın biraz olma ihtimali olsa Almanya tarafından duyardık zaten.

Bizim yöneticiler yine aracıların gazına gelerek Musiala'yı bitirmek üzere olduklarını sanmışlar. Burhan da yöneticilerin lafıyla patlatmış haberi. Gel gör ki Bayern ya da Musiala tarafının bundan haberi bile yok. En son Hermoso yarın İstanbul'da olacak diye haber servis ettirdiklerinde adam Roma'ya imza atıyordu

Musiala'nın gelme ihtimali yok bu belli oldu ama beinsport ,TRT ve Burhan 'ı kim yedi belirsiz .Bir şeyler duymuşlar

darlama-yak%C4%B1n-takip.gif

Orhan Uluca
Musiala konusunda ben tamamen Bayern tarafına bakarak bir şeyler söyleyebiliyorum. DK sonrası plakalar çıkarıldı, beklenen operasyon erkene alınıp yapıldı. İki kampa da götürülmeyecek ve çok önemsenilen sakatlık etkisinden tamamen kurtulması adına titiz bir süreç yürütülüyor, onların gözünde çok değerli. Tam bu zamanda Musiala’yı başka bir ülkeye-takıma gönderecek gibi durmuyorlar. Eksiksiz bir reha süreci planlandı, ilk çıkacağı maça kadar süreç onların kontrolünde ilerlemeli. Bu sene de asıl beklenti sakatlık etkisinin sona ermesi.. Pleti diğer haberlerde çakılabilir belki ama hem Musiala hem de Can Uzun konusunda ilk bakılacak muhabirdir bağlı bulunduğu menajerin aralarındaki yakın ilişkisi nedeniyle. Öte yandan haberi yapan muhabirler de yılların tecrübesine sahip. Mutlaka ki bizim bilmediğimiz bir bilgiye sahipler. Belki de öyledir, neler neler gördük olmaz denilenin olduğu. Bekleyip göreceğiz. Belki reha süreci sonrası bir düşünce, kim bilir? Bana sorarsanız Bayern Olise’nin dahi gitme ihtimalinin konuşulduğu ortamda bu riske girmez. Yine yeniden yanılmayı isterim kesinlikle.

KDB kronik sakat. Bizimkiler Mertens gibi hayalliyorsa çok büyük faka basabiliriz. Yaşı sorun değil ama KDB'den an itibariyle daha net biri lazım o bölgede zar atamayız.

Dursun ve Apo George Hagi'nin futbola dönme ihtimalini takip ediyor

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt