Transfer Nöbeti #7

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kolpa da olsa razıyız keltoşumdan
çok keyifli 1 saat gecirdik sayesinde
şimdi 3 eylül'e kadar transfere mola

1785151339055.webp

Salla bir yalan. Sonra Gs yönetimine falan salla yer bizim taraftar. Messi, GS'de başımı ortaya koyuyorum sonra haber yalan olduğu ortaya çıkınca GS yönetimi şöyle böyle hop yalan haberi başkasının üstüne attım. Bunun adına da gazetecilik, habercilik dedim. Oh ne güzel etkileşimi de aldım. Bunun gibiler hala nasıl takip edilir bir de bunlara yayında para atanlar var. Gerçekten akıl tutulması.
herkes aynı anda girmedi mi bu haberi dün. trt, bein vs
yalansa içerden çıktı bu yalan
medyanın mabadından uydurduğunu sanmıyorum
uydurmaya karar verseler zamanlama bu kadar kusursuz olmaz

Üzülerek söylüyorum Leao en mümkün transfer şu an için. Okan Buruğun sevdiği tarzda hem forveti hem kanadı yedekleme şansı var. Yanına da bir 10 numara gelir transferi kapatırız.

Burhan şuan herkese savaş açtı ilginç.

Samoş’un falan yalanlama tarzı bi acaip

Musiala can u23 forvet sol kanat ve lucumi ile çok hoş bir transfer sezonu geçirebiliriz...

R gelmeye başlamış. Birileri engel olmazsa veya aksilik çıkmazsa şaşırtmaz bu sözler o sırada çıkan aksilik Musiala, Bayern ve GS'nin bu transferden haberdar olmaması.
Evet birileri engel olmazsa lafı önemli... Kim engel olacak? Fener mi bjk mi? Kim engel olur?

Ben demistim, bu Zurnacan da kösele gibi surat var yarin cikar yalanlarina devam eder diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt