Transfer Nöbeti #7

Yerli Sol Stoper Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    70
Monaconun Singo‘yu fazla ısrar etmeden direkt satması baştan garipti zaten

Bünyede şöyle gerginlik var

1785224410583.webp

Singo bize boru gibi girdi. Bu saatten sonra zararin neresinden dönersek kardir.

Bu yüzden Dursun'un transferlere temkinli yaklasmasini anliyorum ama o da isin ucunu kaciriyor. Hic mi transfer yapmayacagiz arkadas?? Lig 2.5 hafta sonra basliyor be.

Valla başkasını bilmemde ben alınsın dedim daha bedava yerliyi bile alamiyorlar. Ucukwu fazla oynamaz bile sözleşmesi uzamasin diye. Böyle saçmalıklar yapıp yabancı kuralı bizi zorluyor demesinler. Beceriksiz bunlar
Ben de isterdim Salih özcan ve onyedikayı şahsen yeteneği geç nicelik olarakta eksik takım

Abi Osimhen bu takımda niye kalsın gider cart curt yazıp durmayın, adama 21 maaş veriyoruz her maç 40 bin kişi 50 bin kişi adama kucak açıyor, bu parayı yeri geldiğinde bizi cendereden çıkarsın diye veriyoruz zaten

Bu takımda niye dursun gider zaten o şu bu giderse de kendi bilir valla şu eziklik psikolojiniz bambaşka

Biz seni hak etmiyoruz bilmem ne, hee biz devreye girmesek 2 sene önce Arabistan’a gidiyordu

Böyle söyleyince de millet Osimhen düşmanı zannediyor
Yaa millet kafayı sıyırdı iyice sosyal medya yıkılıyor tamam takım kötü oynadı falan ama bu takım bu oyuncu grubu yetersiz düşüşte bile olsa öyle al lig size hediye olsun diyecek bir takım değil gene son haftalara kadar çekişiriz derbilerde belli olur herşey

Tam bizim bu orta saha ile press oyunu haricinde fazla alternatifimiz yok onun için duran top golleri de lazım olduğundan Singo - Sara satıp u23 sağ bek, Laporte, Reijnders ve Hakan alalım yazacaktım ki adam fb ile görüşüyormuş.
Yani artık hoca mı istemiyor yönetim mi istemiyor bilmiyorum ama bizimkilerdeki Hakan'i istememe durumu çok garip.

İyi bir 10 numara gelir bundan eminim ama ismi çıkmayan biri olur muhtemelen hem kanat hem forvet oynayan ortalama biri gelir az çok katkı verecek olursa 1 tanede yedek stoper alınır kapatırız Türkiye şartlarında fena sayılmaz bence buna bende dahil basının çok gazına geliyoruz biri musiala diyor biri Bruno diyor zor iş abi zor fenev transfer yapıyor para harcıyor deniyor ama biz geçen sene 130-140 milyon sıktım bu göz ardı edilmemeli

Tam bizim bu orta saha ile press oyunu haricinde fazla alternatifimiz yok onun için duran top golleri de lazım olduğundan Singo - Sara satıp u23 sağ bek, Laporte, Reijnders ve Hakan alalım yazacaktım ki adam fb ile görüşüyormuş.
Yani artık hoca mı istemiyor yönetim mi istemiyor bilmiyorum ama bizimkilerdeki Hakan'i istememe durumu çok garip.
Taraftar istemiyor herifi yaptıklarından ötürü herşeyden önce

o yalan ortaya çıktı zaten Aral muhabbetinde. Bct 40m istiyorlar diye geziniyordu ortalıkta
Zaten sorun burada muhabirler içerinin yansıması çünkü onlarda içeriden haberleri alıp aktarıyorlar aslında rezaletin boyutunu daha net ortaya çıkarıyor içerisi böylese bu takımın bu durumda olması gayet normal.

Geçen sene o paraydı adam bu sene istemedik bu arada herifi

geçen sene de on para etmezdi

galatasaray ile muhatap olan her takım şansını deniyor pahalı satıp ucuza almak için

marcao ve keremi mesela fener 20şere satardı

biz neredeyse ikisinin de üstüne para verecektik

Taraftarı geçelim. Çoğu Fabrizio fener haberi veriyor diye kurulan tipler.Onlara kalsa Gardi bile sadece bizim için çalışsın.
Belki linçlenecem ama gardi falan önce kendi cebine bakar o işler öyle değil yarın Beşiktaş bassın parayı beşiktaşlı olur bu iş böyledir

geçen sene de on para etmezdi

galatasaray ile muhatap olan her takım şansını deniyor pahalı satıp ucuza almak için

marcao ve keremi mesela fener 20şere satardı

biz neredeyse ikisinin de üstüne para verecektik
Osimhene 75 bastıktan sonra Arabistan muamelesi görmeye başladık iyice

Belki linçlenecem ama gardi falan önce kendi cebine bakar o işler öyle değil yarın Beşiktaş bassın parayı beşiktaşlı olur bu iş böyledir
Gardi konusunda kızılmaz ki Doue transferinde başkan tarafından Cenker ve Hatip araya girip Gardi'yi uzaklaştırdı sonrasında bitmeye yakın transfer döndü Jelert'i aldılar neredeyse kulüp ekonomisini 100 m euro sarstı ama çıkıp başkan hesap veremiyor.

İşine geldiğinde ekonomomi kasıyor kendisinin yaptığı hatalar yüzünden 100 m euro'luk yükün altına girdik. Birde gidip Singo'ya laf atıyor en başta Gardi'yle arayı iyi tutsa o dönem Doue gelse Singo + Jelert olmayacak üstüne elimizde 20-25 m euroluk sağ bek olacaktı.

Geri
Üst Alt