Transfer Nöbeti #7

Yerli Sol Stoper Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    64
Başkanın o konudaki yüzsüzlüğünü çok küçümsüyorsunuz. Bundan önceki gelişinde tribünler neredeyse dediklerini icraata dökecekti ama herifin zerre umurunda değildi.
Bu sefer yapamaz çünkü daha önce hiç hedef okları doğrudan başkana yönelmemişti genelde Abdullah Kavukçu, İbrahim Hatipoğlu bunlar üzerinden yürümüştü bu sefer direk hedef başkan o kadar rahat olamaz yine takmadı oldu diyelim bu sefer ürün satışları, sponsorluklar, seneye loca ve tribün gelirleri dip yapar kendini rezil ederek yollar.

onu 75 bastığımız için değil ET den sonra topçulara kol gibi maaşlar vermemiz yüzünden. Osinin değeri için 75 baya uygun bir maliyet.
kesinlikle öyle ama aslında bunun en büyük sebebi epl takımları. epl takımları kendi aralarında bu paraları döndürmeye devam ettikçe daha çok 100 ve üzeri paralar saçma sapan topçulara verilmeye devam edilecek. adını ilk defa duyduğum adamlar epl 10.sundan epl 15.sine gidiyor. resmen parayı içerde döndürerek piyasanın anasını ağlatıyorlar. bunları görünce osimhen bedava kalıyor ki gerçekten öyle.

transfer yok febe leaoyuda alırsa malesef lig ciddi manada biter şunuda ilave edeyim anelkalı apiahlı sezonda bile bu cümleyi kullanmadım hayatımda ilk defa bu cümleyi kullanıyorum.Bunu bana dedirtenler utansın
O sezon başımızda iyi kötü bir yönetim ve td vardı.

Ben emekli olmalıyım diye bağıran Icardi'den bile 3 ayda anca kopabildiler. Kaan, Torreira, İlkay gibi adamların bu takıma verebileceği hiçbir şey yok. Hepsinin son tüketim tarihi üzerinden çok geçti. Ama yönetim ve teknik heyet aşk sarhoşluğuyla kabullenmiyor. Bunlara sorsan 6-7 orta sahamız var. Gerçekte 1.5 orta saha ile sezona giriyoruz. 1 forvet, 0 10 numara, 2.5 kanat, 2.5 stoper. Yönetim ve teknik heyette ortak bir psikoz hali var, gerçeklerden kopmuşlar. 13. aldıkları takımı yine aynı yerde bırakıp gidecekler bu sezon. Mevcut, bitik kadro bas bas bağırıyor gören gözlere.

Şikecilerin ön taraf baya kusursuza yakın oldu yanlız.Solda top taşıyan leao, sağda içe dışa çalım atabilen greenwood, ortada şutör ve bitirici pasları atacak asensio önde de hammalık yapacak muriqi bunlar patlarsa savunma hattından ve kaleden patlar başka türlü ligde sıkıntı yaşayacaklarını düşünmüyorum. Biz geçen senenin üstüne çıkamazsak ellerini kollarını sallaya sallaya şampiyon olurlar. Bu gerçekle yüzleşmek lazım.

Bu sefer yapamaz çünkü daha önce hiç hedef okları doğrudan başkana yönelmemişti genelde Abdullah Kavukçu, İbrahim Hatipoğlu bunlar üzerinden yürümüştü bu sefer direk hedef başkan o kadar rahat olamaz yine takmadı oldu diyelim bu sefer ürün satışları, sponsorluklar, seneye loca ve tribün gelirleri dip yapar kendini rezil ederek yollar.
la nasıl yönelmedi? adamın otelleri arandı, istifa etmesi için bütün taraftar ayaklandı herif gıkını çıkarmadı.

günay, sallai, singo, jelert, sara'dan çıkıp kalede yedeği jankat'a bırakıp sağlam bir sağ bek + reijnders + sağlam bir 10 numara + sağlam bir sol kanat + yedek forvet çekip en son wonderkid bi sol stoper alarak sezonu kapatmak gerekiyor.

keşke şu ugwaichuiuyu almasaydık sezon başlamadan iade edelim ciddiyim

Gorun bakin simdi sirf transfer yaptik diye cop oyunculara dunyanin parasini gomerler

Şikecilerin ön taraf baya kusursuza yakın oldu yanlız.Solda top taşıyan leao, sağda içe dışa çalım atabilen greenwood, ortada şutör ve bitirici pasları atacak asensio önde de hammalık yapacak muriqi bunlar patlarsa savunma hattından ve kaleden patlar başka türlü ligde sıkıntı yaşayacaklarını düşünmüyorum. Biz geçen senenin üstüne çıkamazsak ellerini kollarını sallaya sallaya şampiyon olurlar. Bu gerçekle yüzleşmek lazım.
Bence kritik adamlardan birisi de gunduzi bu adamı çok küçük görüyor özellikle bizim taraftar da lavuk hırs küpü. ismail ile ikisini ortaya koyup arka tarafı çok rahat toparlatırsın. ayrıca vedat yerine de fw alıp vedatı yerli + yedek forvet konumuna getirmeye çalışıyorlar. son olarak yedek konusunda da önümüzdeler orta saha ve hücumda. bazı gerçekleri görmeyip onları övüyorsunuz bla bla demesin kimse. leaoyu hiç beğenmiyorum hiç de istemiyorum ama senin kanadında barış ve yunus akgün olursa sen nereye kadar ilerleyebileceksin avrupa'da? yeteneği kısıtlı adamlar bunu artık kafanıza sokun.

la nasıl yönelmedi? adamın otelleri arandı, istifa etmesi için bütün taraftar ayaklandı herif gıkını çıkarmadı.
İlk dönemi zaten öyleydi ama bu dönem ondan farklı tepki olursa daha büyük olur çünkü başarılar daha sert tepkileride yanında getirir.

O dönem stadyum bile dolmuyordu şimdi tıka basa doluyor her yerde daha fazla taraftar var bu sefer o kadar kolay kaçamaz.

İlk dönemi zaten öyleydi ama bu dönem ondan farklı tepki olursa daha büyük olur çünkü başarılar daha sert tepkileride yanında getirir.

O dönem stadyum bile dolmuyordu şimdi tıka basa doluyor her yerde daha fazla taraftar var bu sefer o kadar kolay kaçamaz.
la ne tepkisi olacak daha fazla. ilk dönem verilen tepki BE ye bile verilmedi taraftar tarafından. bir adım ötesi adamı asmak

4 sene üst üste şampiyonluktan sonra nasıl gariban duruma düştük anlam veremiyorum. Adnan Polatlı zamanlardaki gibiyiz şu an o zaman da şikeciler appiah mappiah alırken biz ilicle milicle bi şeyler yapmaya çalışıyoduk. Belki de underdog olarak yarışa girmek bizim hayrımızadır ligi küçümseyip rehavete girmezler en azından

Salah super ligde birden fazla kuluple görüşuyormus. Ts haberi yalan değil bence yokluyorlar

la ne tepkisi olacak daha fazla. ilk dönem verilen tepki BE ye bile verilmedi taraftar tarafından. bir adım ötesi adamı asmak
En tehlikeli şey başarıya alışmış bir taraftara karşı sorumlulukların yerine getirilmemesi eğer takım kötü giderken kimsenin umrumda olmaz ama şu an iş farklı 4/4 yapmış bir Galatasaray var onun sorumluluğu bilinciyle yönetemiyorlarsa x100 tepki olur.

"Başarılar daha sert tepkileri de yanında getirir."
-Sir Umut IŞIK

1785226966347.webp

Geri
Üst Alt