Transfer Nöbeti #7

Yerli Sol Stoper Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    69
Haluk Yürekli: "Galatasaray daha Nelsson'u yollayamıyorlar verin bana sözleşmemi gideyim diyormuş"

Ali Naci Küçük: "Verin maaşımı gideyim diyormuş."

muzuyala'nın bittiğine dair durum raporları gördüm ama yetmez.

Vallah benim hiç bir ümidim yok bu sezona dair.

Ben bilerek yaptıklarını düşünmeye başlıyorum yavaş yavaş. Çünkü başka açıklaması olamaz. Bildiğin hainlik yaptıkları.

Ali Naci Küçük: "Yusuf Akçiçek alırsan 5 m euro maaş vereceksin Abdülkerim hop demez mi Uğurcan hop demez mi ?."

Bu arada evet, yapmıyorlar. Fatih Terim de böyle ağır yükleme yapıp sezonun ortasında açılan takım yapardı. O yüzden sezon başları genelde daha sancılı, zorlanarak geçiyor bizim.
Ekime kadar 8-9 puan fark yersek daha kapatamayız su ligde artık. Ki Okan Buruk takımları zaten her sene bir aralıkta bir Nisanda düşüyor.
Ayrıca biz gecen sene bu donemlerde starsburg u yenip, lazio ile berabera kalıyorduk. Simdi serie b takımları içimizden geciyor. O iş yükleme falan işi degil, onu da rennes macında goruruz.
Gecen senden daha bitik Torreira, futbolu 2 sene once bırakmıs ilkay ve ileri dogru oynamayı gunay sanan Lesley ile daha iyisi olmaz.
Gecen yılın sampiyon kadrosu hikayesinden Lang yok, sanchez olacak mı belli degil, Lemina daha gobek eritecek.
Allahtan Corum ve Erzurumla baslıyoruz da belki hasarsız eylule varırız.

Haluk Yürekli: "Bruno Fernandes ile yatıp kalkıyorsun yarın sözleşmesini uzatırsa ne olacak ortada kalacaksın."

1785233010202.webp

Haluk Yürekli: "Galatasaray, Bruno Fernandes'i bu kadar istiyorsa oyuncu tarafı tamamsa Abdullah Kavukçu uçağa atlayıp gidip Manchester CEO'suyla görüşürsün baktın şartlar uymuyor mu planı değiştirirsin."

Haluk Yürekli: "Galatasaray'da herkes fikir beyan ediyor X diyor ki 50 m euro bonservisle onu alalım Y diyor ki bizim paramız yok diyor o zaman niye bu yola bu şekilde çıktınız."

Geri
Üst Alt