Transfer Nöbeti #7

Yerli Sol Stoper Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    94
BU adamı alın abicim ya bırakın Yusuf falan
Yusuf arabiada 5M alıyormuş zaten nasıl olcak o iş
Adilin sezon sonu sozlesmesi de bitiyor 2.5 milyona alirsin ustune kiralik 1 topcu ver atiyorum Jelerti ver
, 28 yasinda 160 mac tecrubesi var ve Konyasporda lider oyuncu kivamina geldi Abdulkerimi bile kesebilir

burhan başlıyor
image (7).webp

Enciso'ya karşı neden bu kadar kötü bir düşünce oluştu bilmiyorum. Can Uzun'a 50 verilecegi yerde Enciso 25-30 civarı bitiyorsa bir saniye düşünmesinler. Aradaki 20m'i de yapılması zorunlu diğer transferlere ek bütçe olarak kullanırlar. Hem de U23.

Osimhen'e verilen para ile Can'a verilecek para bir tutulmaması lazım. Osimhen'i istesen elden en kotu aynı paraya çıkarırsın. Can Uzun'u sende iyi bir performans gösterse dahi 50Me satabilecek misin? Hele ki satış işinde bu kadar kötü olan bir takım olarak.. çok zor ihtimal.

Reinders ihtimali varsa gerekirse C.Uzun ya da Enciso gibi kontenjan dostu 10 numarayı kabul edebilirim. Aksi takdirde 10 numaraya gamechanger şart. Ha öyle bir isim de bu saatten sonra mrkete düşer mi , sanmıyorum. Max B.Diaz kalitesinde olur bulabileceğin.

Venezia nın 10 numarası çok mu iyiydi yoksa bizim defans berbat olduğu için mi böyle parladı. Daha 26 yaşındaymış, düşünülemez mi?

Başkan masaya yumruğunu vuracak leao'ya karşılık rashford'u indirecek büyük başkan

Geri
Üst Alt