- 31 Aralık 2015
- 14.805
- 9.678
- 1.588
Galatasaray züğürt adamlar tarafından yönetildiği sürece her zaman aynı sıkıntıyı yaşayacağız. 100 yılda geçse bir şey değişmeyecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
paran var mıGalatasaray züğürt adamlar tarafından yönetildiği sürece her zaman aynı sıkıntıyı yaşayacağız. 100 yılda geçse bir şey değişmeyecek.
dedem bunu nasıl başardın bu mesajın bildirimi bana niye geldiSaçın yok değil mi abi
Sjsjaj seni alıntılamıştım yav böyle internet tarayıcısının taammokimseyi alıntılamıyon
kimle konuşuyosun sen yav
Hakikat nedir ki dostum algılarımız bizi her an kandırıyor zatenya bünyem kolpa istiyor
yalan istiyor
KANDIRILMAK İSTİYORUMMMMM
yalan bile olsa transfer haberi duymak beni mutlu ediyor
paran var mı
Unal Aysal zengindi ama bildigim kulube fenerliler gibi para dokmedi. Bizim kulupte para verip one cikani liseliler aninda yiyor.Galatasaray züğürt adamlar tarafından yönetildiği sürece her zaman aynı sıkıntıyı yaşayacağız. 100 yılda geçse bir şey değişmeyecek.
ne alakası var cenkMillet kafayı yedi iyiden iyiye
Ne diyeyim ki şimdi ah o pilav günlerinin..Unal Aysal zengindi ama bildigim kulube fenerliler gibi para dokmedi. Bizim kulupte para verip one cikani liseliler aninda yiyor.
Seni hastaneye yatırıyim mi kuzenSjsjaj seni alıntılamıştım yav böyle internet tarayıcısının taammo
ne alakası var cenk
kim kafayı yedi
kimse yemedi
ben normalim
sen de normalsin
o zaman biz normaliz
peki kim normal değil
biz normalsek
gerisi mühim değil
gıdını öpeyim mi
ne alakası var cenk
kim kafayı yedi