Transfer Nöbeti #7

Yerli Sol Stoper Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    109
1000059928.webp

1000059931.webp

Dün ki maçtan sonra ortalık karışır dediler çıt yok. Bu saatten sonra para yok transfer yapamıyoruz açıklaması olsun vallahi billahi ölmüşlerine kadar söverim.

Bir yerlerde birileri bizim için transfer yapıyor ve kimsenin haberi yok

Örnek verdim sadece. Profil olarak bahsediyorum. Genc oyuncu alip riske girmektense nispeten daha tecrubeli bir isme gitmek daha mantilik olur. Mertenste oldugu gibi. Can 40 milyon riske edilecek bir oyuncu gibi gelmiyor bana. Cogu kisi de muhtemelen boyle dusunuyor.
Tam tersi bu sene de hazır topçu alırsak takım çöker suyunu sıktık omurganın. Net genç sağlam topçular almamız lazım yoksa işimiz yaş.

Reinjders ve Bruno gelse de o adamlar hamal değil çekmezler bizim takımın ahını salarlat. Ama can gibi enciso gibi topçular dalmaz oynar her zaman

Mümkün değil yaa keşke Olmo, Bruno filan olsa

O zaman 3 level birden atlarız

İşte o zaman kanata leao

8'e de jones veya rejinders

Mükemmel olur

Ama bu işbilmezlerin yapacağı bir şey değil bu

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nasil bir hayal bu ya. Bruno'yu alsak diger dedigin 2 kisiyi almak kolaymis gibi yazmissin hahaa

Fernandes, Reijnders, Leao'yu almak icin 150m Euro para vermek gerek :D Tr'de hangi kulupte oyle bir para var? :D

Ağustos ayına gelmişiz, hâlâ transfer yapamamışız. Hoca sol açık istediğini defalarca dile getirdi.. bu noktada Leão transferi, konuşulan tutarlar doğruysa maddi açıdan belki de en düşük riskli hamlelerden. Transfer döneminin sonuna yaklaştıkça oyuncuların değeri artıyor, azalmıyor. Eskisi gibi değil artık. Son hafta adamın kapısına gidince 20m yukarıdan fiyat çekiyor. Bu oyuna geldiğimiz çok oldu.

Daha 27 yaşına yeni girdi. Takımda 2 sezon oynasa 29 yaşında olacak. Bu süreçte satacağı formalar, ürün gelirleri, oluşturacağı PR değeri de cabası. Piyasa böyle şişmişken, 2 sezon sende oynayacak bu adamı en kötü senaryoda 10-15m zararla çıkaracaksın. Fakat satacağı forma, getireceği ürün gelirleri vs. keyif verecek seviyede olur, ismi yeter. Her transfer bir nevi kumar, fakat bunda kazanacağımız bazı elleri ön görebiliyoruz.

Çok formsuz, eskisi gibi değil vs. gibi şeyler okuyorum. Zaten bu adam prime'inda olsa su piyasada 100m'in altina gitmez. Biraz gerçekçi olmada fayda var. Hem primeinda olsun, hem formunda olsun, hem de 30m'e versinler. :D

Ulan su iddaada bulunup millet idam falan yazarken " abone oluo begenirseniz" diyor herifler 🤣🤣🤣

Geri
Üst Alt