Transfer Nöbeti #7

Yerli Sol Stoper Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    110
Leao işi Zaha gibi ilerliyor da tek fark bonservis vermek istemememiz. Zaha gibi free olsa alırız derdim. Başkan varken hala zor

Yayıncı kuruluş bein, devlet televizyonu trt musiala haberi girdi mi ? Girdi. Bırakın gariban insanlar ile uğraşmayı. Yönetim yaptığı pisliği burhana yüklemek manasız. İyidir, kötüdür yalan haber yapar ayrı.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok iyi niyetli çocuksun , önünde çok açık ama şu rotasyonda kupa maçı hariç oynatmayacak seni belli. Henüz önünde yolunda var ama yata yata olmaz. Düzenli oynayacağın ve pozisyon almayı öğreneceğin bir yere kiralanman kulübede çürümenden iyidir. Kulübede kalıp oynatılmadıkça kontejyan üstünden de yüklenecekler sana.

Beyler olmaz da kuş taşa çarptı ve Burhan Can haklı çıktı. Oluşabilecek ortamı düşünmek dahi heyecan veriyor ya.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burhan kolpa sıkmıyorsa yazdığı adamlardan çıkan kadro ;

Uğurcan
Singo Sanchez Lucumi Jakobs
Torreira Lesley
Sane Musiala Leao
Osimhen

gibi birşey oluyor.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sara'ya talip varsa 30-35m Euro civarında satalım hiç düşünmeden.
Sane'yi de satmaktan yanayım ben. Gamsız Topçular bizim sisteme uygun değil.

Leao işi Zaha gibi ilerliyor da tek fark bonservis vermek istemememiz. Zaha gibi free olsa alırız derdim. Başkan varken hala zor
Heis Zaha açıklandığı güne kadar haberimiz yoktu 2-3 tane kaynak yazmıştı onlara da transfer çalımı için yazıyorlar ne alaka Zaha diye sallamamıştık.

Şuan her 3 saatte bir Leao haberi giriyorlar

Zaten zar zor para harcıyoruz o parayla leao almak saçma olur. Bize yıldız 10 numara lazım

Geri
Üst Alt