Transfer Nöbeti #7

Yerli Sol Stoper Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    109
Kavukçu'nun yerinde olsam kral çıplak mottosuyla yönetimdeki liyakatsizliği afişe eder, tüm süreci şeffaf bir şekilde anlattıktan sonra istifayı basardım. Yediğin hakaretlere değer mi be adam, yetki bile alamadığın bir ortamda yapılmayan transferlerin sorumlusu gibi görünüp gırla laf yiyorsun.

Transfer den sorumlu herhangi bir yönetici yok zaten

Hic kimseye yetki verilmedi

Bundan dolayi aylardir tek bir haber cikmiyor cünkü herhangi bir calisma yok

Sebebi bence mehmet özbek

Büyük ihtimal onu görevlendirdiler ama bizde yönetici olmadigi icin kimse ciddi’ye almiyordur diye tahmin ediyorum

Uğurcan (Jankat)
Sallai(Singo)--Sanchez(Lemina)--Lucumi(A.kerim)--Jakobs(Eren/Kazım)
Lemina(Lesley/Nhaga)--Reijnders(Torreira/İlkay)
BAY(Yunus/Armando)--Musiala(Uzun)--Yabancı(Uzun/BAY)
Osimhen(U23/Uzun/Ada)

Kısacası:
Can Uzun
Musiala
Reijnders
Lucumi
U23 Santrafor

Gidenler:
Sara
Sane
Kaan
Günay

Kavukçu'nun yerinde olsam kral çıplak mottosuyla yönetimdeki liyakatsizliği afişe eder, tüm süreci şeffaf bir şekilde anlattıktan sonra istifayı basardım. Yediğin hakaretlere değer mi be adam, yetki bile alamadığın bir ortamda yapılmayan transferlerin sorumlusu gibi görünüp gırla laf yiyorsun.
Belli ki o da koltuk sevdalısı.

Burhanin Bayern kaynagi bizim Kemal olabilir mi? Bayern eyaletinde yasiyor diye aklimda kalmisti

Burhan Can Terzi: “Yıllardır Bayern Münih’in içinde olan birisi tarafından Musiala bilgisini doğrulattım.”

Sasha boey bununla ..... geçmiş olabilir mi?

Pazar‘a kadar alelacele bir transfer bitirecekler bence stadda tepkileri biraz dindirmek icin

Bu bok gibi süreci tam Mehmet Özbek isminin ortaya çıktığı bir transfer döneminde yaşamamız bir tesadüf değil.

Kendi beceriksizliği yetmezmiş gibi bir de vasıfsız kardeşini yine başımıza bela etti bu hain.

Geri
Üst Alt