Transfer Nöbeti #7

Yerli Sol Stoper Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    127
Ulan şaka mı bilmiyorum twiter da biri Musiala gelmesse Burhan Can’ı mahkemeye verecem diyor.
Sen boyle yazinca aklima geldi, burhancan tivitlerinin altindaki hakaretlere dava aciyordur zaten artik kac taneyse 🤣 hakaretler superchate donusmustur

Bir transfer doneminde 3 tane 50m Eurol'luk adam almamiz icin 2 oyuncu falan satmaliyiz bence. Baska turlu zor.
Sattigin bedele gore o bile zor.

Sane imza parasi
Gecen sezon osimhen 80
Singo 30 dungaliba
Ugurcan 28-29

Ki osimhenin tamami odendi 1 sezonda.

Uzerine bunlarin vergileri + sezon ici maaslar.

Bunlaro topladiginda anormal bir para yapiyor bizim ekonomik duzende.

2 tane 40i bile taksitlendirmeden zor + 1 kira falan belki yaparsin. Bu kira + opsiyon nakit acisindan en basta iyi gelsede sonrasinda alacaksan direkt eksi butceyle basliyorsun yaz aylarina. Cok zor hesap isi.

Ligden gelirin tv vs. zaten rezalet...

Sane imza parasi
Gecen sezon osimhen 80
Singo 30 dungaliba
Ugurcan 28-29

2 tane 40i bile taksitlendirmeden zor + 1 kira falan belki yaparsin. Bu kira + opsiyon nakit acisindan en basta iyi gelsede sonrasinda alacaksan direkt eksi butceyle basliyorsun yaz aylarina. Cok zor hesap isi.

Yani benim hesabim Sara ve Singo toplam 60-70 arasina satilirsa Fernandes, Reijnders, Leao belki alabiliriz. Ama gene de tuzlu olur.

Yani benim hesabim Sara ve Singo toplam 60-70 arasina satilirsa Fernandes, Reijnders, Leao belki alabiliriz. Ama gene de tuzlu olur.
Iste ne formulle alacagin cok etkili olur. Hepsi trink isterse gene epey zorlar bence. Ama teoride evet.(Dezavantaj ama oyle isimlerde maas butcen daha da firlar net, hadi 1 tanesi icardiden acilan kisma geldi ama obur ikisi 15-20 araliginda maas cikarir totalde)

Satacagimizdan da emin degilim he, cunku 10 9 kanat + en son stoper diye konusuluyor hep. Merkeze 8 bence hesapta yok henuz. Sara giderse olabilir.

Singo'nun gidecegini sanmiyorum, bir en son newcastle salladilar ortaya , belki ordan bir sey cikar. O zaman ama sag beke de alternatif yaratman lazim. Ben kalacagini dusunuyorum ayri.

Madalyonun obur yuzunde su var bana kalirsa. Degisim gecirmesi gerek kadronun. Bu yaz yapacagin harcamanin karsiligini alman lazim.

Hatta onumuzdeki seneye cok oyle opsiyon vs birakmamak lazim cunku seneye de torreira davinson apokerim ilk 11inin disinda kalabilir ufaktan.

Iste ne formulle alacagin cok etkili olur. Hepsi trink isterse gene epey zorlar bence. Ama teoride evet.(Dezavantaj ama oyle isimlerde maas butcen daha da firlar net, hadi 1 tanesi icardiden acilan kisma geldi ama obur ikisi 15-20 araliginda maas cikarir totalde)

Satacagimizdan da emin degilim he, cunku 10 9 kanat + en son stoper diye konusuluyor hep. Merkeze 8 bence hesapta yok henuz. Sara giderse olabilir.

Singo'nun gidecegini sanmiyorum, bir en son newcastle salladilar ortaya , belki ordan bir sey cikar. O zaman ama sag beke de alternatif yaratman lazim. Ben kalacagini dusunuyorum ayri.
İşte benim dediğim de zaten bu isimler satılmazsa aynı anda bu dediğim 3 oyuncu alınmaz. Zaten 3’ünün toplam maaşı 30m Euro’yu geçer.

İşte benim dediğim de zaten bu isimler satılmazsa aynı anda bu dediğim 3 oyuncu alınmaz. Zaten 3’ünün toplam maaşı 30m Euro’yu geçer.
Zaten fener ile en buyuk fark burada cikiyor..hadi bonseevisi hallediyorsun bir sekilde, ama maaslara gelince kasaya para koyan yok gibi anladigim kadariyla. Fenerin yonetimlerine kim gelse formulunu bulup kasaya para sokuyor. Kuralina gore midir tartisilir tabi , turkiye ortami sonucta ama en major fark bu.

Umrumda degil ama merak ediyorum nasil temzilik yapacak bu herifler 1 ay boyunca bunla ugrasacaklar...

And olsun ki bu GS yi mideye indireceğiz arkadaş

HOWKtCrXwAAi-ZU.webp

And olsun ki bu GS yi mideye indireceğiz arkadaş

Ekli dosyayı görüntüle 329733
Bu agabey disinda sert dilli gonderme yapacak biri bence olmayacak (futbol ozelinde) bu arada.

Genel kurul olsa farkli olabilirdi.

Divanda taraftara benzeyen tavir genelde olmuyor.

Zaten oyle gerilimli degil de mesajlarin sert bir dilde olmasi daha onemli bana gore. Ozellikle iletisim hususunda.

Sane imza parasi
Gecen sezon osimhen 80
Singo 30 dungaliba
Ugurcan 28-29

İyi güzel hoş diyoruz da.
Sadece stadyum geliri biletler, sponsorluklar vs maaşları çıkarıyor ki.

Kim diyor 10 milyon maaşla adam al diye.
Yada 30 milyon bonservis 5 milyon maaşla singo al.
Bunun bir tık üstü thuramlar falan zaten.
Stoper görünümlü sağ beke mi bu para verilir yoksa en önemli bölgelerine mi.
Bugün madrid bile bazı bölgelerine 1 milyona adam oynatıyor.
Biz kimiz abi de o 5 milyon o. Diğeri mızmızlandı al sana 4,5.
Höh yani.
Ekonomik dengeyi kuramazsın tabiki.

İyi güzel hoş diyoruz da.
Sadece stadyum geliri biletler, sponsorluklar vs maaşları çıkarıyor ki.

Kim diyor 10 milyon maaşla adam al diye.
Yada 30 milyon bonservis 5 milyon maaşla singo al.
Bunun bir tık üstü thuramlar falan zaten.
Stoper görünümlü sağ beke mi bu para verilir yoksa en önemli bölgelerine mi.
Bugün madrid bile bazı bölgelerine 1 milyona adam oynatıyor.
Biz kimiz abi de o 5 milyon o. Diğeri mızmızlandı al sana 4,5.
Höh yani.
Ekonomik dengeyi kuramazsın tabiki.
Zaten oyle olsun demiyorum ama bu tur isimler gozunde ucundan arabistan gobi gorunuyoruz bence. CL biletli arabistan... Iste max icardiden bosalan maas kismina biri gelecek diye bakiyorum o yuzden. Osi+sane+yeni transferlerden biri 10+ kisminda olacak. Daha fazlasinda buyuk sikinti.

Onumuzdeki yaz icin cok opsiyon/taksit olmamasi da lazim, o yuzden problemli bir hesap. Olaki kotu sezon gecerse uzerine bizim taraftar kisminin gelirinde hatri sayilir dusus yasanir.

Singo 5 m maas sacmaligin daniskasi tabii. Ya da surekli mizmizlanana zam yapmak. O konuda ipin ucunu kacirip dengeyi bozdular maalesef.

Gelecek oyuncunun sadece yeteneği önemli değil maalesef. Biz “bu lavuk çıktı bunu gönder yenisini alırız” rahatlığında olamayız asla sermaye kulüpleri gibi.

Bu nedenle 20 ve üstü verdiğimiz her oyuncunun karakter olarak da Torreira vs gibi profesyonel ve burayı sahiplenecek karakterde olması bizim için çok çok önemli.

Leao’yu istemiyorum dediğimde herifi beğenmediğimden değil, müthiş yetenek ama adam Milan’da bile salıyor, burada var gücüyle neden oynasın? Başka kulüpler bilmiyor mu bu adamı almayı, 40-50 falan PL kulüpleri için çerez parası artık buna rağmen denemiyorlar bile

Milan’a 40 oyuncuya da 3 yıldan 10 desek böyle kafadan kırık bi herif için 70 milyon Euro’yu harcayacağız, nerden baksan enayice geliyor kulağıma

Bu agabey disinda sert dilli gonderme yapacak biri bence olmayacak (futbol ozelinde) bu arada.

Genel kurul olsa farkli olabilirdi.

Divanda taraftara benzeyen tavir genelde olmuyor.

Zaten oyle gerilimli degil de mesajlarin sert bir dilde olmasi daha onemli bana gore. Ozellikle iletisim hususunda.
Divandan ümitli olanlara da gülüyorum heriflerin umrunda mı transfer falan

Gs adasının güçlendirilmesi falan sıkar dursun birkaç bişey ayakta alkışlarlar

Geri
Üst Alt