- 31 Ağustos 2021
- 70.220
- 50.256
- 3.843
Ramos olayini gokdelen ile golgede birakir musiala iddaasi.
Bunun cezasi iste 0 etkilesim olmasi lazim ama millet gene izleyecek / like verecek / paylasacak.
Herif son 3 gundur en cok paylasilan isim olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ramos olayini gokdelen ile golgede birakir musiala iddaasi.
Reijnders, musiala ve diaz 3lusunden biri gelir.
Bir Besiktas kadar eksik degiliz de, rahat olacak kadar da iyi degiliz be. Liverpool deplasmanından beri hazırlık macları dahil 5 galibiyet 1 beraberlik 7 malubiyet var.Düşünüyorum da Dursun Özbek'e rağmen yine fena kadromuz yok..
En kötüsünü düşünüyorum hocam, yine iğrenç, leş diyebileceğimiz 11'imiz yok bence. Baba diyebileceğimiz bir 10 numara ve yedek forvet takviyesi ile mevcut kadroda da bir şeyler yapabiliriz düşüncesindeyim.Bir Besiktas kadar eksik degiliz de, rahat olacak kadar da iyi degiliz be. Liverpool deplasmanından beri hazırlık macları dahil 5 galibiyet 1 beraberlik 7 malubiyet var.
Galibiyetlerden birisi de göztepe macı ki o macta 2. yarı gözümü kapatıp izledim. Birisi Antalya maçı ki o maçta da 2 kere geri dustuk Lang kurtardı.
Son 13 macta bir Fenerbahce macı var rahat rahat kazandıgımız.
Su an bu maclardaki kadrolara eklenecek bir Lesley var et mi tavuk mu belli degil. Lang ve İcardi gitti.
Yani kadro iyi gibi gozukse de performanssız.
Gecen yıllarda devre arası gelen oyuncular hep ana kadroyu yukarı cekti, simdi o kafada transfer olmazsa bugun iyi dedigimiz kadroya Kasımda Ocakta hepsi gitsin diye yazmaya baslarız.
Oh be Ramos ya. İki gündür bu Kelhan daha önce böyle bir şey daha yaşatmıştı diyorum.
Ramos konusunda @Levent Kolpgün ağabeyin de özür borcu varOh be Ramos ya. İki gündür bu Kelhan daha önce böyle bir şey daha yaşatmıştı diyorum.
Ramos konusunda @Levent Kolpgün ağabeyin de özür borcu var
ilk 11 e bir adet iyi 10 sonra 3 tane de yedek alırsak sadece ortasaha da sıkıntı yasarız ama lig yine bir sekilde gider. Ama de bruyne falan gibi birisi as takıma yedege de aspirlla tarzı adam gelirse o zaman sıkıntı.En kötüsünü düşünüyorum hocam, yine iğrenç, leş diyebileceğimiz 11'imiz yok bence. Baba diyebileceğimiz bir 10 numara ve yedek forvet takviyesi ile mevcut kadroda da bir şeyler yapabiliriz düşüncesindeyim.