Transfer Nöbeti #7

Yerli Sol Stoper Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    128
Hala kepaze bir şekilde yabancı sınırından şikayet eden bir teknik adam ve sözde başkanı var bu klübün.
Hani leminayla sözleşme uzatan icardi ile anlaşma zemini arayan bu zatlar ilk maçta istifaya davet edilmeli.
Transfer falan yapmamalı bu vasıfsızlar.

44906a25-3554-4442-a1b3-0a23f01e8c4d.jpg
Reijnders, musiala ve diaz 3lusunden biri gelir.

Düşünüyorum da Dursun Özbek'e rağmen yine fena kadromuz yok..
Bir Besiktas kadar eksik degiliz de, rahat olacak kadar da iyi degiliz be. Liverpool deplasmanından beri hazırlık macları dahil 5 galibiyet 1 beraberlik 7 malubiyet var.
Galibiyetlerden birisi de göztepe macı ki o macta 2. yarı gözümü kapatıp izledim. Birisi Antalya maçı ki o maçta da 2 kere geri dustuk Lang kurtardı.
Son 13 macta bir Fenerbahce macı var rahat rahat kazandıgımız.
Su an bu maclardaki kadrolara eklenecek bir Lesley var et mi tavuk mu belli degil. Lang ve İcardi gitti.
Yani kadro iyi gibi gozukse de performanssız.
Gecen yıllarda devre arası gelen oyuncular hep ana kadroyu yukarı cekti, simdi o kafada transfer olmazsa bugun iyi dedigimiz kadroya Kasımda Ocakta hepsi gitsin diye yazmaya baslarız.

Yonetime iletisim uzerinden agir elestirim var fakat planlama hususunda hocayi unutmuyorum.

Bana ne verirlerse formule ediyorum gibi ortam da yok. Gecen sezon basinda "yonetim her seyi yapti, top bende" dedi cunku.

Deplasman maclari ve genel olarak devre arasina dogru surecte kadro yetersiz kaldi kalite olmasina ragmen.

Bizim ugurcana odedigimiz paranin haricinde midi direkt CL bonus olayi (adamlar siz sampiyon olursunuz gene, su kadarini da sezon sonuna koyalim mantiginda bonservis ayarlamislar gibi)

Bir Besiktas kadar eksik degiliz de, rahat olacak kadar da iyi degiliz be. Liverpool deplasmanından beri hazırlık macları dahil 5 galibiyet 1 beraberlik 7 malubiyet var.
Galibiyetlerden birisi de göztepe macı ki o macta 2. yarı gözümü kapatıp izledim. Birisi Antalya maçı ki o maçta da 2 kere geri dustuk Lang kurtardı.
Son 13 macta bir Fenerbahce macı var rahat rahat kazandıgımız.
Su an bu maclardaki kadrolara eklenecek bir Lesley var et mi tavuk mu belli degil. Lang ve İcardi gitti.
Yani kadro iyi gibi gozukse de performanssız.
Gecen yıllarda devre arası gelen oyuncular hep ana kadroyu yukarı cekti, simdi o kafada transfer olmazsa bugun iyi dedigimiz kadroya Kasımda Ocakta hepsi gitsin diye yazmaya baslarız.
En kötüsünü düşünüyorum hocam, yine iğrenç, leş diyebileceğimiz 11'imiz yok bence. Baba diyebileceğimiz bir 10 numara ve yedek forvet takviyesi ile mevcut kadroda da bir şeyler yapabiliriz düşüncesindeyim.

Kazik fiksture denk gelmeyiz insallah

Ilkay Bu konu hakkında iki gün önce Almanya da açıklama yaptı. Şampiyonlar liginde oynamak istiyorum Galatasaray da çok mutluyum ama ileride Nürnberg için farklı fonksiyonlar olabilir gibisinden. Yanlış çeviri olmuş bu haberde. Ayrılması söz konusu değil

En kötüsünü düşünüyorum hocam, yine iğrenç, leş diyebileceğimiz 11'imiz yok bence. Baba diyebileceğimiz bir 10 numara ve yedek forvet takviyesi ile mevcut kadroda da bir şeyler yapabiliriz düşüncesindeyim.
ilk 11 e bir adet iyi 10 sonra 3 tane de yedek alırsak sadece ortasaha da sıkıntı yasarız ama lig yine bir sekilde gider. Ama de bruyne falan gibi birisi as takıma yedege de aspirlla tarzı adam gelirse o zaman sıkıntı.
Aslında normal bir yonetimle hic sıkıntı olacak durum yok da bu yönetim kendi kendine sıkıntı cıkardı.

Geri
Üst Alt