Transfer Nöbeti #7

Yerli Sol Stoper Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    130
Ortalama üstü bir sol kanat geldiği anda 4. 5. maç yedek kulübesine düşer

Amin
Yedek tutmak da dert adamın her maçı yazı tura. Maç günü yataktan ronaldinho olarak mı yoksa serdar özkan olarak mı kalktığını ilk 15 dkda belli ediyor en azından da oyundan alabiliyoruz duruma göre. Sonradan oyuna sokunca hain paslarla rakibi 3-4 defa karşı karşıya bırakma ihtimali de var alınabilecek bir risk değil

milan'ın satmaya çalıştığı adama zorunlu olmayan kiralama teklifi yapmanın manası nedir milan'dan küfür yemeye mi çalışıyolar
Açıkçası bir süredir satamıyorlar gibi görünüyor. 2 yıl sözleşmesi kaldı, kimse istedikleri bonservisi verecek gibi görünmüyor. Genel olarak bir ton saçma haber çıkıyor bizimle ilgili ama eğer sabah İtalyanların dediği gibi ilerliyorsa süreç doğru olanı yapıyor yönetim.

Oyuncu tarafını bağlarsan Milan'ın elinde pek de bir koz kalmayacak. Şu an bonuslarla net 7m€ maliyeti var gibi görünüyor Capology'nin onayladığı verilerine göre. Ne Leao kalmak istiyor ne de Milan tutmak istiyor, cümle alem de bunu biliyorken istedikleri bonservisi alabilmeleri zor görünüyor.

Bizim için olmazsa olmaz bir hamle de değil bence. 10 numara transferini çözersek Leao'da ona göre netleşir.

1785324432292.webp

Açıkçası bir süredir satamıyorlar gibi görünüyor. 2 yıl sözleşmesi kaldı, kimse istedikleri bonservisi verecek gibi görünmüyor. Genel olarak bir ton saçma haber çıkıyor bizimle ilgili ama eğer sabah İtalyanların dediği gibi ilerliyorsa süreç doğru olanı yapıyor yönetim.

Oyuncu tarafını bağlarsan Milan'ın elinde pek de bir koz kalmayacak. Şu an bonuslarla net 7m€ maliyeti var gibi görünüyor Capology'nin onayladığı verilerine göre. Ne Leao kalmak istiyor ne de Milan tutmak istiyor, cümle alem de bunu biliyorken istedikleri bonservisi alabilmeleri zor görünüyor.

Bizim için olmazsa olmaz bir hamle de değil bence. 10 numara transferini çözersek Leao'da ona göre netleşir.

Ekli dosyayı görüntüle 329760
bizimkilerin çok bilinçli yaptığını sanmıyorum herkese kiralık teklif yapıyolar zaten

Başlığın gelen transfer nöbeti diye değiştirilmesini talep ediyorum.

Bu şekilde zira hem alıp hem satıyormuşuz gibi algılanıyor. Halbuki nadir olarak futbolcu alıp, hiç satmıyoruz.

bizimkilerin çok bilinçli yaptığını sanmıyorum herkese kiralık teklif yapıyolar zaten
Bence düşündüğümüz kadar aptal da değiller. Belli ki bir yere sağlam para gömeceğiz, nakit akışını ayarlamak istedikleri çok bariz ortada. Sağlam hamlelerin geleceğine inanıyorum ben. 10 numara netleşirse gerisi arkasından gelecek, bizi tıkayan orası.

izlediğim bir adam değil. Sadece UEFA maçında bizimkileri perişan etmişti onu net bir şekilde hatırlıyorum.

Mesela geçen seneki CL maçında oynadı mı tam hatırlamıyorum bile...

Ajax'ın bu paralara kolay kolay adam bırakmadığı da bir gerçek yani.
O maçta patlamasının sebebi bizim orta sahaydi topla dripling yapabilen her orta saha bizim maçlarda şov yapmıştır. Taraftarda aşık olur ona. Mevzu bizim orta sahada sertlik olmaması.

Başkan her an bayılıp kalacak gibi duruyor yalnız, nefes alış verişi çok panik

Dursun Özbek: "Aslantepe projesini transferlerle bağdaştırmaya çalışanlar var biz o projeyi organize ettik oraya yapacağımız yatırımın transferlere hiçbir etkisi yok."

Bence düşündüğümüz kadar aptal da değiller. Belli ki bir yere sağlam para gömeceğiz, nakit akışını ayarlamak istedikleri çok bariz ortada. Sağlam hamlelerin geleceğine inanıyorum ben. 10 numara netleşirse gerisi arkasından gelecek, bizi tıkayan orası.
plana sadık kalalım o zaman renkdaş

Geri
Üst Alt