Transfer Nöbeti #7

Yerli Sol Stoper Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    130
Dursun Özbek: "Aslantepe projesini transferlerle bağdaştırmaya çalışanlar var biz o projeyi organize ettik oraya yapacağımız yatırımın transferlere hiçbir etkisi yok."
Olamaz zaten , sportifin butcesinden kulup butcesi dahilindeki projelere harcama olamaz. Olay cikar divanda. (Cunku kulup zaten anormal borclu sportife, kac senedir nasil kapanacak diye dert yaniyorlar)

jardelvurduona

Dediyse bitmiştir

Leao camiamıza hayırlı olsun

Kıytırık Venezia takımının 10 numarası Yeboah bile bizi dağıttı. Bütün yediğimiz golllerde o vardı. Bizim için adı geçse burun kıvırırız.

Dursun Özbek: "Bizde beklentilerin farkındayız ancak son günlerde transfer çalışmalarımız üzerinden yapılan eleştirileri dikkatle takip ediyorum. Galatasaray'ın geç kaldığı, plansız hareket ettiği ve gereken çalışmaların yapılmadığını söylüyorlar. Bunları ilk kez duymuyoruz bunlar taze bir söylem değil. 2022 yılında göreve geldiğimizde bir önceki sezonu 13'ncü sırada tamamlamış bir takım vardı. Mazbatayı daha almadan transferler üzerinden eleştirilmeye başladık. Biz o günde acele etmedik, takımın ihtiyaçlarını belirledik, kulübün şartlarını koyduk, doğru oyuncuları alıp tamamladık ve ilk sezonunda şampiyon olduk."

Dursun Özbek: "Futbol takımımız çalışmalarımıza başladı, teknik ekip ile birlikte yeni sezon kadro planlamasını yapıyoruz bu dönem transfer konuşulması doğal."
Ağustos olmuş kadro planlamasının yapılmasından bahsediyor hâlâ.

Kafayı yersin yeminle.

Leao bize gelirse bu transfer donemi daha once gelmis olan hic bir futbolcunun esamesi okunmayacak. Neredeyse Osimhen'in gelisiyle yasanan psikolojik yikima yakin bir sey bekliyorum diger takimlarda.

Bize gelirse, onlarin durumu dengelemek icin yapabilecekleri bir hamle yok. Onlara giderse, bizim bir sekilde dengeleme firsatimiz olur.

Dursun Özbek: "2023 yılında da aynı tepkileri aldık, Galatasaray için doğru olanı yapmak için çabaladık, 2024 ve 2025'de de aynı şeyler konuşuldu. Biz takımımıza ve teknik ekibimize ve yaptığımız planlamaya güvendik ve şampiyon olduk"

Dursun Özbek: "Bizde beklentilerin farkındayız ancak son günlerde transfer çalışmalarımız üzerinden yapılan eleştirileri dikkatle takip ediyorum. Galatasaray'ın geç kaldığı, plansız hareket ettiği ve gereken çalışmaların yapılmadığını söylüyorlar. Bunları ilk kez duymuyoruz bunlar taze bir söylem değil. 2022 yılında göreve geldiğimizde bir önceki sezonu 13'ncü sırada tamamlamış bir takım vardı. Mazbatayı daha almadan transferler üzerinden eleştirilmeye başladık. Biz o günde acele etmedik, takımın ihtiyaçlarını belirledik, kulübün şartlarını koyduk, doğru oyuncuları alıp tamamladık ve ilk sezonunda şampiyon olduk."
Hafızam yanıltmıyorsa o sezon İcardi hariç herkes bu tarihe kadar gelmişti.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun Özbek: "Futbol takımımız çalışmalarımıza başladı, teknik ekip ile birlikte yeni sezon kadro planlamasını yapıyoruz bu dönem transfer konuşulması doğal."

Bende ulan biz neden transfer konuşuyoruz bu dönemde diyrodum

Meğerse sebebi buymuş ben ikna oldum arkadaşlar

Aşırı mantıklı bir açıklama

Dursun Özbek: "Son 4 sezonun sonunda değişmeyen bir gerçek var şampiyon olan yine Galatasaray"

Dursun Özbek: "1 sezon şampiyon olmayan tesadüf diyelim, 2'nci sezon şansına şampiyon olduk ama arkadaşlar 4 sene arka arkaya şampiyon oluyoruz."(Divanda alkış kıyamet koptu)

Dursun Özbek: "Hiç eksilmeyen sizlerden gelen destek arka arkaya 4 kez şampiyon olmanın güvencesidir belki dışarıdaki kişiler illa ki eleştiri yağmuruna tutmak isteyenler bunun farkında değil. Bu camia kenetlendi, tek yumruk haline geldi, başarının en büyük sırrının bu olduğunu halen anlayamadılar."

Geri
Üst Alt