Transfer Nöbeti #7

Yerli Sol Stoper Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    129
Dursun Özbek: "4 sezon üst üstte şampiyon olmak, doğru planlanma, istikrar ve emeğin sonucudur."

Dursun Özbek: "Önce siz değerli üyelerimiz ardından taraftarımızın bunları görmesini istiyorum."

Dursun Özbek: "Icardi transferine bakın, Osimhen transferine bakın bunların hepsi Eylül ayında gerçekleşti."

Dursun Özbek: "Transfer yapmak kulübün ekonomik dengesinide korumaktır. Bugün atılacak yanlış bir imza kulübün gelecek yıllarını olumsuz etkileyebilir."

Dursun Özbek: "Transfer olayı hepimizin bildiği gibi çok gizli ve saklı tutulması gereken bir husus, bugün yapılan eleştirilerin hepsinde şu var "bize niye bilgi vermiyorsunuz ?." Ne diyecektik arkadaşlar biz falancayı transfer ediyoruz haberiniz olsun transfer böyle mi yapılıyor."

Dursun Özbek: "Değerli taraftarlarımız bakın bir dünya kupası geçirdik daha bazı takımlar sezonu yeni açtı transferin bir alışveriş olduğunu ve bu yapılırken nelere dikkat edilmesi gerektiği hususunu çok iyi biliyoruz."

Dursun Özbek: "Transfer olayı hepimizin bildiği gibi çok gizli ve saklı tutulması gereken bir husus, bugün yapılan eleştirilerin hepsinde şu var "bize niye bilgi vermiyorsunuz ?." Ne diyecektik arkadaşlar biz falancayı transfer ediyoruz haberiniz olsun transfer böyle mi yapılıyor."
Davulla zurnayla görüşmeye gidip ülke ülke, şehir şehir poz vermedi mi yöneticilerimiz? Şu an bu şekildeyse durum çok güzel ama bunu ahkam keserek söylemek komik

Dursun Özbek: "8 senede 16 transfer dönemi geçirdim çok başarılı olduğumuz dönemlerde oldu hatalı olduğumuz dönemlerde oldu elbette bunlardan ders çıkardım Galatasaray'ın bize emanet ettiği bütçeyi en iyi şekilde kullanmak istiyorum."

Dursun Özbek: "Başkan transferde fren yapıyor diyorlar. Türkiye futbol tarihinde en büyük bütçeli transferini yine biz yaptık. Türkiye futbol tarihindeki en büyük yıldızları Türkiye'ye getirmiş ve Türkiye'ye izletmiştir."

Dursun Özbek: "Başkan transferde fren yapıyor diyorlar. Türkiye futbol tarihinde en büyük bütçeli transferini yine biz yaptık. Türkiye futbol tarihindeki en büyük yıldızları Türkiye'ye getirmiş ve Türkiye'ye izletmiştir."
Çok yükseldi, konuşmanın sonunda Messi camiamıza hayırlı olsun diyebilir

Dursun Özbek: "Elbette ki pazarlık için bazı şartlar uygun olmuyor bunları halletmeye çalışıyoruz bunların konuşmaları süreçleri devam ediyor. Galatasaray'ın ekonomik dengesini yapılan transferlerde gözetmek zorundayız. Üstüne basa basa söylüyorum. Cımbızla çekip bazı şeyleri alacaklarınıda biliyorum. Şunuda diyecekler "başkan transfere para harcamak istemiyor" ama ben ve arkadaşlarım futbol takımımızın en üst seviyede de olması için gururlandıracak neticeleri almayı planlıyoruz bunu yaparken en iyi transferi en uygun transferi yapmak zorundayız. Bu konudaki çalışmalarımıza zerre kadar ödün vermeden devam edeceğiz."

Su uslup bana baska seyleri hatirlatiyor tuylerim diken diken oluyor. En iyisi takip etmeyeyim

Geri
Üst Alt