Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Dursun Özbek: "Başkan transferde fren yapıyor diyorlar. Türkiye futbol tarihinde en büyük bütçeli transferini yine biz yaptık. Türkiye futbol tarihindeki en büyük yıldızları Türkiye'ye getirmiş ve Türkiye'ye izletmiştir."
Çok yükseldi, konuşmanın sonunda Messi camiamıza hayırlı olsun diyebilir

Dursun Özbek: "Elbette ki pazarlık için bazı şartlar uygun olmuyor bunları halletmeye çalışıyoruz bunların konuşmaları süreçleri devam ediyor. Galatasaray'ın ekonomik dengesini yapılan transferlerde gözetmek zorundayız. Üstüne basa basa söylüyorum. Cımbızla çekip bazı şeyleri alacaklarınıda biliyorum. Şunuda diyecekler "başkan transfere para harcamak istemiyor" ama ben ve arkadaşlarım futbol takımımızın en üst seviyede de olması için gururlandıracak neticeleri almayı planlıyoruz bunu yaparken en iyi transferi en uygun transferi yapmak zorundayız. Bu konudaki çalışmalarımıza zerre kadar ödün vermeden devam edeceğiz."

Dursun Özbek: "Başkan transferde fren yapıyor diyorlar. Türkiye futbol tarihinde en büyük bütçeli transferini yine biz yaptık. Türkiye futbol tarihindeki en büyük yıldızları Türkiye'ye getirmiş ve Türkiye'ye izletmiştir."
Su uslup bana baska seyleri hatirlatiyor tuylerim diken diken oluyor. En iyisi takip etmeyeyim

Dursun Özbek: "Federasyonun getirdiği şeylerde var yabancı sayısı, harcama limitleri bu bize şunu vermiyor bunu istediğin gibi harca yetkisini vermiyor."

Dagilalim. Baskan eylulu bekliyor. Gecen sene gibi yuksek bedele oyuncu cakacalar bize. Bu adam akillanmaz. Demekki son gun kulubuyle problemi olan bi oyuncu alcaz. Yoksa hickimse son gun iyi oyuncularindan birini birkamaz. Herkes bizim gibi plansiz programsiz degil

Dursun Özbek: "Transfer yapmak kulübün ekonomik dengesinide korumaktır. Bugün atılacak yanlış bir imza kulübün gelecek yıllarını olumsuz etkileyebilir."
Singo muhabbeti gerçek olabilir o zaman. Ciddi ciddi buna takılıp da anlşamalara onay vermiyorsa vay halimize

Dursun Özbek: "Yok ben Aslantepe'ye bütçe ayırmışım futbola transferi yapmayacakmışım değerli arkadaşlar transferin ne demek olduğunu anlattım zaten sizde bunu biliyorsunuz."

Savunma konuşması hazırlanmış gibi. Sadece fikir çürütme üzerine yazılmış. Vah vah vah. 4-5 oyuncuya fazla demeye getirdi lafı.

Dursun Özbek: "Hiç ilgilenmediğimiz hiç gündemimizde olmayan onlarca oyuncu yazılıp çiziliyor. Bu söylediğimden sonra bi düşünün bunlar niye yazılıyor. Kulübün yapacağı transfer sayısı bellidir yazılana çizilene bakarsan 4-5-6 tane oyuncu gelmek üzere uçaklar kalkacak. Bunun bir amacı olduğunu düşünüyorum Galatasaray'da nasıl bir kargaşa nasıl bir kaos yaratabiliriz. Yazılanlara bakarsak başkan parayı vermiyor, parayı şeye ayırdılar inşaata ayırdılar."

Dursun Özbek: "Galatasaray futbol takımına katkı vermeyecek, Galatasaray spor kulübüne ekonomik açıdan sıkıntı verecek ve Galatasaray'a fayda vermeyecek hiçbir oyuncunun sözleşmesine İMZA ATMAYACAĞIM !."

Dursun Özbek: "Bizim için önemli olan transferin hangi transferin ne zaman açıklanacağı değil ne kadar fayda sağlayacağıdır."

Galatasaray'a katkı vermeyecek ve ekonomik sıkıntı verecek oyuncular bizde yeterince var zaten. Keşke ilk onları temizleseniz de sizin samimiyetinize inansak.

İlk önce scout ekibini tek kişi bırakmamak üzere dağıtın.
Kaan, İlkay, Günay gibi oyunculara daha uzatmadan veda edin. Sonra istiyorsanız transfer yapmayın. Dediğinizin değeri olsun.

Ortasahanda 7 kişi var 3 kişi ediyor etmiyor toplam.

Dursun Özbek: "Galatasaray yeni sezona rekabetçi, güçlü bir kadroyla başlayacaktır hedefimiz sadece Türkiye'de başarılı olmak değil Avrupa'da da başarılı olmak istiyoruz.

Geri
Üst Alt