- 1 Ağustos 2009
- 46.991
- 49.290
- 4.878
HARİÇ 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok iyi görünüyor vallaha. Canim çekti.Valla abime gittim 1 ay stuttgartta, merkezde bile degil uzak sayilan bir ilcesinde turklerin islettigi dukkan var, 20 yillikmis. Parmaklarimi yedim.(Tabii bizim saglam bir mekanda yedigimiz donere benzemiyor lezzet olarak, o kadar degil)
Ama su detay var, gunluk doner de yapiyorlar bizim alistigimiz sabah kurulan vs, biraz daha onceden hazirlanip dondurucudan cikarip takiladak biraz daha ucuza sattiklari versiyon da var - gunubirlik yapilmiyormus o.
Porsiyon da soyle birseydi- 2 avuc falan doner(8 euro patates+salata dahil, icecek haric)
Ekli dosyayı görüntüle 329687
Umarım ayıkken yazmştır
Altaylinin bir bildigi vardir. Satmis sezonu satmis.
Hahh nerede kaldı diyorduk zeki uzun mesafeli atışlara başladı
Katkı vermeyecek, fayda vermeyecek oyuncu olduğuna kararı kim veriyor acaba? Kime göre? Neye göre?Dursun Özbek: "Galatasaray futbol takımına katkı vermeyecek, Galatasaray spor kulübüne ekonomik açıdan sıkıntı verecek ve Galatasaray'a fayda vermeyecek hiçbir oyuncunun sözleşmesine İMZA ATMAYACAĞIM !."
İyi oyuncu Lesley. Dursun'a başka yerden salla. Lesley'in bize iyi faydası olacak.Lesley denilen oyuncuya niye imza vermiş.
Umarım ayıkken yazmştır
Samsun maçında tamamen futbolcuların doymuşluğu ve mallığı ile olan skor.Koca sezon iyiki bir Samsun maçı oldu ha
Liverpool’u 2 kere yenen bir hafta öncesinde Feneri inlete inlete yenen de aynı takımdı.
Papağan gibi Samsun maçı da Samsun maçı
Desenki koca sezon hep aynı adamlar döndü, yoruldular ve son virajda enerjileri kalmadı, geniş takım lazım bu sene, okay diyeceğim.
Samsunla 100 kere oynasak 1 kere 4 yerdik onu da o gün yedik.
Hiç sanmıyorum ama umarım sen haklı çıkarsın Hasancımİyi oyuncu Lesley. Dursun'a başka yerden salla. Lesley'in bize iyi faydası olacak.