Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Başkan bu gün böyle bir transfer yapmayacağını açıkladı gibi bir şey. Milan zaten kiralık vermiyor ya zorunlu ya direk bonservis biz de bunları vermiyoruz yani Leao GS'ye gelmeyecek kellemi ortaya koyabilirim Burhan gibi ama ne gerek var? :asd:
Bilmiyorum Dursun’u izlemedim

Sanıyorsam Dursun Özbek'in bir falcısı var ve " Eylül'de büyük fırsatlar görüyorum " demiştir.
Yani bunun başka mantıklı açıklaması olamaz.

Akşama çok sağlam haber düşer ama kolpa ama ciddi tamamen hissiyat inşallah bu kez ciddi olur

Can Çobanoğlu. Respect

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doueye niye onay vermedin şimdi 30luk topçu oldu üstüne 50 milyon harcadın şimdi sağ bekte elinde bi sol açık bi de kötürüm bi herif var deseler ne diyeceksin dursun efendi

1785330087218.webp
1785330093854.webp

Gözünü seveyim abi Günay, Uğurcan geldikten sonra kaç maça çıktı?

Monaco maçına sakatlık sonrası girdi onun dışında kayda değer hiçbir maçta forma giymedi diye hatırlıyorum.

Bu arada Okan'ın CL'de Uğurcan'ın yedeği olarak Jankat'ı kullanacağını düşünmeniz de çok hayalperest bir yaklaşım.

Sonuçta genç oyunculara verdiği dakikalar ortalarda. Ayrıca Jankat CL maçına çıkıp bir hata yapsa içinden geçerler çocuğun kariyeri başlamadan biter.

O yüzden oynayacağı bir yerde 2 sezon daha kiralanıp iyice maç pratiği yapması lazım. Sonrasında 1 yıl rotasyona sokarsın ve hala iyiyse kaleyi teslim edersin.

Tabii dediğim gibi bunlar planlama bizde de öyle şeyler yok her şey günübirlik anlık gelişmelere göre ilerliyor.
Kendisi 22 yasinda, artik cocuk mocuk demeyelim bence. Belki 1 sezon daha kiralanir ama o kadar. Artik karar verilmesi lazim. Bizle kalacak mi gidecek mi diye.

Geri
Üst Alt