Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 23.194
- 14.834
- 2.828
yalan haber çünkü
aziz yıldırım hayırlı olsun demez
hayıvlı olsun der
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

İyi oynayan kime sövüldü bugüne kadar???Bir örneklendirme yapabilirmisin?birde ek yapayım zaten iyi oynasada sövülüyor![]()
Ben anlaşma olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Varsa bile İtalyanların da dediği gibi EPL olmazsa gelirim gibi bir sözlü anlaşmadır. Böyle uzayan, Fener ile yarışa sokulup kulüplerin ve futbolcunun bizim kulüpleri sömürmesiyle sonuçlanan transferlerden hiç fayda görmüyoru.Oyuncu ile anlaşmamız vardır bence bi ara gardi gelip gitti Tr ye o ara bişey olmuştur kontakt vardır ama bencede o para verilmemeli 40 maksimum oda zorunlu değil
Söven sövsün. Can bence bize lazım bir oyuncu potansiyeli de çok yüksek. Alabilirsek o yüzden ben sevinirim ve bize de özellikle skor tarafında bir çok sorunumuzu çözeceğini düşünüyorum. Alabileceğimize inanmıyorum o da işin başka bir boyutu.Şöyle düzeltme yapayım, Can Uzun genç yetenekli bir oyuncu, bunu ana kadronun önemli noktasına bu sene yerleştiriyorum ve bu adam kurtarıcı herşeyi değiştirecek adam diye tanıtırlarsa ki görünürdeki planları bu, o zaman 2 günde cidden sövülür.
gol kaçırınca sövüyoruz yalan mıİyi oynayan kime sövüldü bugüne kadar???Bir örneklendirme yapabilirmisin?

Hocam Oshimen sezon içerisinde yüzlerce kaçırdı sövüldümü?gol kaçırınca sövüyoruz yalan mı![]()
Yani sonuçta Real Madrid bile onca zaman Arda Güler üzerine yoğunlaştı ve başarılı bir oyuncu haline getirdi ki bunu bizde yapabiliriz ama Okan ile zor gibi biraz, ben bu kısma inanmıyorum işte.Söven sövsün. Can bence bize lazım bir oyuncu potansiyeli de çok yüksek. Alabilirsek o yüzden ben sevinirim ve bize de özellikle skor tarafında bir çok sorunumuzu çözeceğini düşünüyorum. Alabileceğimize inanmıyorum o da işin başka bir boyutu.
Sane-Sara- sövüldü, Osimhen'e de sövüldü hatta şımardı bu falan diyenler oldu, Icardi'nin ölmüşlerine kadar sövüldüHocam Oshimen sezon içerisinde yüzlerce kaçırdı sövüldümü?
Icardinin kaçıdıklarından destan oldu bir kere sövüldümü
Sane Sara bu sene dağları deldiler sövüldümü ???

O böyle sidik yarışına girdiğimiz bir transfer değildi ki, adamlar almadı, bize geldiler biz de aldık. İş yarışa girseydi bize değil onlara giderdi günün sonunda. Tamamen Ali Koç kibiri ile piyango bize vurduAbdülden gördük
Peki öyle diyorsan öyledir. Seni mi kıracağım.Sane-Sara- sövüldü, Osimhen'e de sövüldü hatta şımardı bu falan diyenler oldu, Icardi'nin ölmüşlerine kadar sövüldü![]()
Dursun’a guvenen taraftarda hata zaten. Su ana kadar bir tepki yuruyusu olmamasi rezillik. Mutsuzlugun sadece sosyal medyada oldugunu saniyorlar.Senin yazdığını okuyorum, ben yönetimin üst düzey hareket edeceğine inanmıyorum sorun oradaumarım şaşırtır.
Birde Leao ile Musiala'yı çekiyormuş alın lan size transfer diyeDursun’a guvenen taraftarda hata zaten. Su ana kadar bir tepki yuruyusu olmamasi rezillik. Mutsuzlugun sadece sosyal medyada oldugunu saniyorlar.
hehe şaka bir yana iç yönetim yapılanması cidden problemli.