Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Federasyon Federasyon ve başındaki zat da Başkan olsa açıklama yapıp lan 50 milyon nereye veriyorsun Fenerbahçe der ama Fener kuklası bir ne idiğü belirsiz olunca istediği gibi at koşturuyor Tarla sürme uzmanı Aziz

Dursun’a guvenen taraftarda hata zaten. Su ana kadar bir tepki yuruyusu olmamasi rezillik. Mutsuzlugun sadece sosyal medyada oldugunu saniyorlar.
Benim anlamadığım tek husus şu:
Sezon biter bitmez 4-5 transfer yapacağız eksik bölgeleri biliyoruz diyen kendileri. Ve en büyük eksiğimizin ayan beyan neresi olduğu besbelli ve 2 senedir sürüyor.
Şuana kadar yüz kere indirmeleri gereken oyuncunun çalışması hiç mi yapılmadı.2 senedir biz o mevkisiz götürüyoruz/götürmeye çalışıyoruz. Bunun bir açıklaması olamaz Bu mevki için hala en iyisini yakalamaya çalışıyoruz denemez denmemeli.

Söven sövsün. Can bence bize lazım bir oyuncu potansiyeli de çok yüksek. Alabilirsek o yüzden ben sevinirim ve bize de özellikle skor tarafında bir çok sorunumuzu çözeceğini düşünüyorum. Alabileceğimize inanmıyorum o da işin başka bir boyutu.
Habercisi çekinerek yorum yapıyor,taraftarı çekinerek yorum yapıyor ne baskıcı bir ortamda yaşar olduk,üstelik en başarılı dönemleri yaşıyoruz. :danyal:

Benim anlamadığım tek husus şu:
Sezon biter bitmez 4-5 transfer yapacağız eksik bölgeleri biliyoruz diyen kendileri. Ve en büyük eksiğimizin ayan beyan neresi olduğu besbelli ve 2 senedir sürüyor.
Şuana kadar yüz kere indirmeleri gereken oyuncunun çalışması hiç mi yapılmadı.2 senedir biz o mevkisiz götürüyoruz/götürmeye çalışıyoruz. Bunun bir açıklaması olamaz Bu mevki için hala en iyisini yakalamaya çalışıyoruz denemez denmemeli.
Bu adam transfer sezonu açılır açılmaz Sane'yi nasıl çekti acaba, çok acayip.

Leao'nun keseceği isim illa niye Barış olarak bakılıyor? Sane formsuz ise kesik yer, Barış sağa geçer.

Leao özelinde demiyorum bunu ama bize asıl sol kanat lazım zaten. Fakat Lang profilinde biri olmalı kanat/forvet yerine.

Bizim yönetim tersini düşünüp Leao santrfor da oynar dİye düşünür tabi.

Musiala, Leao ve Rjendersi alıp yedek forveti Vlaovic yapacak Dursun başkanım

Leao'nun keseceği isim illa niye Barış olarak bakılıyor? Sane formsuz ise kesik yer, Barış sağa geçer.

Leao özelinde demiyorum bunu ama bize asıl sol kanat lazım zaten. Fakat Lang profilinde biri olmalı kanat/forvet yerine.

Bizim yönetim tersini düşünüp Leao santrfor da oynar dİye düşünür tabi.
baris sagda daha etkin oldu gecen sene son zamanlarda
ilginctir solda daha golcuydu ama bu sanirim diger oyuncularin ona alan acmasi ve kosu yoluna attigi paslardan oturuydu
solda alip goturdugu toplardan verim alamazken sagda kanat oyuncusu olarak daha uretken oluyor baris
sol icte tamamen ice kat ededen golcuye donusuyor

10 numara ismi geçmemesi endişe verici.

10 numara alsan elindeki Sane ve Barış gibi kanatlar da yükselecek

Ama tabi her şeyin en iyisini bilen futbol uleması en kritik transferi Eylül piyangosuna bırakacak

baris sagda daha etkin oldu gecen sene son zamanlarda
ilginctir solda daha golcuydu ama bu sanirim diger oyuncularin ona alan acmasi ve kosu yoluna attigi paslardan oturuydu
solda alip goturdugu toplardan verim alamazken sagda kanat oyuncusu olarak daha uretken oluyor baris
sol icte tamamen ice kat ededen golcuye donusuyor
Sağda diğ çizgiye hareket etmek zorunda kalıyor düz ayak olduğu için o yüzden daha çok pas atmak zorunda kalıyor. Solda oynadımı şut imkanı doğuyor...

Geri
Üst Alt