Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.595
- 30.531
- 1.988
Şuan SW izliyorum. Senatör palpatine i gördükçe Dursun Bey gözümün önüne geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avrupada hiç bir şansları yok zaten, lig kaliteli değil hem de illaki kollanacaklardır, biz hamlelerimizi doğru yapmazsak fenerin çok iyi olması gerekmiyor malesefHücumda toparlasalar bile ki toparlayacaklsrdır kadro oturdukça ama o kurgu ile çılgınlarcasına geçiş yemeye devam edecekler. Savunma hattı da zaten problemli. Atak bitirmeyi bilen her takım çok büyük sıkıntı çıksrtır bunlara.
Renders enciso ve 6 no nasıl olurPeki bu adamı 6-8-10'daki 8 gibi kullanmak yerine
Torreira veya Lemina
Reinjders - Sara
Gibi bi 3'lü orta saha kurmak daha iyi mi olur? Bu adam yanında kendisiyle benzer tarzda bi oyuncuyla daha da efektif olabilir mi?
eğer sara satılacaksa alacağımız 10 numara bruno fernandes gibi serbest ve uzun paslarının çok iyi olması lazım, klasik enciso gibi driblingçi 10 numaralar takımı biraz tek düze hale getirirBence sara satilacak
Renders enciso ve 6 no nasıl olur
Torreira var iste. Encisoda çift yönlü oynayabilirburada sorun şu bana göre
takımdan Sara'yı gönderip Reijnders çekince belki evet bi upgrade oluyor ama yine elimizde çift yönlü başka 8 numara kalmıyor. İlkay var da yani... Napcaz abi 50 maç mı oynayacak Reijnders.
Torreira var iste. Encisoda çift yönlü oynayabilir
Onu yedeğe attım nhagayi kiralayinca o dediğin kişi gelebilirEnciso bence bildiğin kanat forvet. 10 numaraya koyduğun zaman da gizli forvet gibi oynuyor. Oyun kurma becerisi idare eder yani asla aynı katkıyı vermez.
Evet torreira var doğru ama Reinders gelince Torrik'in yerine gelmiyor ki. Torrik her türlü yine ilk 11 oynayacak.
Bu adamı tek başına orta sahaya koy yine efektif olur. Komple bir orta saha herif. Benim yıllardır takip rttiğim, keşke bizde olsa diye iç geçirdiğim birisi. Örnek olsun diye söylüyorum ikili orta saha önüne Bruno gibi dinamik ve oyunu iki yönlü oynayabilen zeki bir 10 numara koyarsan çok absürt gol katkısı da verebilir sana. Yeri geldiğinde stoperlerin önine koyup tüm geçişi bu adamla da çok rahat yapabilirsin. Bence Avrupa'da oynayamayacağı bir takım yok. Milan döneminde mevkisinin en iyi birkaç oyuncusundan birisiydi bence. Full paket orta sahaPeki bu adamı 6-8-10'daki 8 gibi kullanmak yerine
Torreira veya Lemina
Reinjders - Sara
Gibi bi 3'lü orta saha kurmak daha iyi mi olur? Bu adam yanında kendisiyle benzer tarzda bi oyuncuyla daha da efektif olabilir mi?
Bu adamı tek başına orta sahaya koy yine efektif olur. Komple bir orta saha herif. Benim yıllardır takip rttiğim, keşke bizde olsa diye iç geçirdiğim birisi. Örnek olsun diye söylüyorum ikili orta saha önüne Bruno gibi dinamik ve oyunu iki yönlü oynayabilen zeki bir 10 numara koyarsan çok absürt gol katkısı da verebilir sana. Yeri geldiğinde stoperlerin önine koyup tüm geçişi bu adamla da çok rahat yapabilirsin. Bence Avrupa'da oynayamayacağı bir takım yok. Milan döneminde mevkisinin en iyi birkaç oyuncusundan birisiydi bence. Full paket orta saha
Yeri yöresi fark etmez o tijen buraya gelecekKomşu kızı mı Ufuktanım![]()