Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
leao illa istediğimiz bi herif değil de
elit bi herif alamıyosak alsınlar
aksi takdirde first touchı döner-tekmeden ayırt edilemeyen barış alper takozunu izlemek zorunda kalacaz yine bütün sezon. herifin hiç olmazsa top kontrolü var

—-Osimhen—-
Leao—-X——Sane

Şimdi 10 numaraya gelecek x faktörüde önemli fakat Sane ve Leao işin mücadele kısmında zarar verebilir. Sağ kanatta aklıma Barış daha çok yatıyor şahsen

10 numaraya şu durumda mecburen u23 kalıyor oda düşündürücü
Hoca, transferin son günlerinde Sane'yi gönderecek. Ondan memnun değil. Barış ve Yunus sağ kanadın iki alternatifi olacak. Sola da Leao ve Can düşünülüyor galiba. Can hem 10 no alternatifi olacak. Leao'yu da üçüncü bir santrafor almak yerine ihtiyaç halinde santrafor olarak de kullanmak istiyor. Sane'den boşalan kontenjana Lucumi veya onun gibi bir stoper, Sara satılırsa ondan boşalan yere de Reijnders veya benzer özellikte bir 8 no düşünülüyor.

U23 için Godts var. Onu alırsak Leao alınır mı emin değilim. 10 düşünüyorsa bilemem

Sadece bunlarla çalismadi ki hadi bunlar tınlamiyor olsun bir çok kisiyle yine ayniydi aşagı yukari çok degisen, uçtuğu bir dönemlik bir şey yok bence.
ya oyuncu bulmak cidden zor bişey değil karar vericiler istemiyor günün sonunda işte asıl problem scoutların bulduğu oyuncuların kötü olması değil

Arap klupleri gibi transfer yapmayalim yaw. Harbiden alip alacagimiz uc dort topcu. 50 milyona tek topcu alma sacmaligina girmeyelim

Neyse fazla derinleştirmemek lazım konuyu. Yavaştan leaocular ve leao heaterları salacak. Yine herkes ben demiştim derdine girecek... iyi bir 10 numara alalım da sonrasında kim gelecekse gelsin. Bu formayı terletenin de başarılı olmasını canı gönülden isteriz... sane de başarılı olsun sara da gelirse leao da singo da başarılı olsun torreira da... durun bakalım ne olacak. Kim gelirse artık başım gözüm üstüne...

Sürecin sonunda zorunlu opsiyonlu odegaard gelecek de yine de kendinizi hazırlayın buna şimdiden.
Bende saç da var bayağı kelimi ortaya koyamam burcan gibi.

15 milyonlara giden genç heriflere bak sonra bunların 7ye aldıkları biberonla gezdirilen bebeye bak.
Ben anlamıyorum ki, işe geldi mi transfer yapmak şöyle böyle

Geri
Üst Alt