Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Diyelim yonetim - ozellikle baskan- dun iyice cildirdi sinirden "alin ulan , sabah aksam kufur yiyorum" gibi bir refleks ile basti parayi aldi leaoyu.

Taraftar oh bee oyyy tostosum moduna dondu ya da laflar kesildi.

Sonra macta yine ezbere geri veren ortasaha ile salla osimhene izleyeceksek ne anlami var Leao'nun.

Senin baglantiyi kurman lazim, servis etmen lazim, kanatlar haricinde top tasiyor olman lazim. Bu olmayinca leaoda hayal edilen seylerin cogu gerceklesmez , Sane bireyselde kotu grafigi var ama biraz bu yuzden de kotu oynuyor bence.

Ben her mac ortasaha cizgisi ile osimhen arasinda bosluk gormekten epey baydim. Ilkay da yama olamadi oraya gecen sene belki kafada o vardi olmayinca tum sezon oyle oynadik.

Leao, bu olmadikca altina girilecek bir maliyete deger oldugunu dusunmuyorum.(He bu arada olursa da "e baris ne olacak gibi" de dusunmuyorum, macina gore kombinasyon yaparsin sonucta dinlenerek sezon gecer, baris sag tarafta da oynuyor isterse cunku).

Leao olursa benim kafada can uzun defteri kapandi gibi bir sey olusur. Eylule kadar ortasaha/stoper/forvet bekleriz gibi.

@Emrah Yıldırım
lets-be-cops-sarcastic-laugh.gif

:asd:

Kahvekonyak'ın dediği Sara'dir. Bence de fazla kücümseniyor. Sadece biraz tembel adam. Bugün Atleticoya gitsin vay be ne topçu deriz.

Divan da bir iki kisi elestirdi diye gidip leao’yu almaz dursun özbek

Ben fenere gidecegini düsünüyorum

Biz hala kiralik gelme durumu olan oyunculardan haber bekliyoruz bana göre

Transfer yapamıyor olmak,
Eziklerle aynı isim için yarışa girmek,
Zamanın kısıtlı olması,
vs vs vs...

Leao bizim için doğru isim değil, Leao şampiyonluğa oynayan bir takımın oyuncusu değil, Leao winner bir oyuncu değil gerçeklerini değiştirmiyor.

Fırsatlar çıkacak kesinlikle, Ülkemizi maalesef son haftalar tercih ediyorlar, bu kadar beklemişim daha da beklerim, kaldı ki 1. önceliğimiz asla sol açık değil, kanat transferi yapılmalı ama bu takımın önceliği playmaiker ve stoper, sermayeyi sezonu Barış ile rotasyonda geçirecek ve yabancı hakkını bitirecek bir oyuncu için 50€ + 10€ maaş vs bağlanmasına karşıyım.

Şu pres oyunu tabirini de masaya yatırmak gerekir bana göre pres oyunu diye bir oyun yok. Topla oynamak isteyen, rakibinden topu almak isteyen her takım pres yapmak zorunda ve yapıyor zaten bize özgü bir şey değil, topu ayağına alınca ne yapıyorsun o önemli onu konuşmak lazım. Psg barça ve gs pres oyunu oynuyor diye bir ifade kullansak komik olur mesela

Bir anda Hull city barisa 40 veriyor hissi geldi tu tu tu tovbe

Geri
Üst Alt