- 20 Mayıs 2019
- 10.890
- 10.480
- 1.473
siyah ekrancı bayı övmeyiniz emrah beypara kazanılması sağlanıp ardından daha iyi olan BAY ı yetiştirdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
siyah ekrancı bayı övmeyiniz emrah beypara kazanılması sağlanıp ardından daha iyi olan BAY ı yetiştirdi.
Mustafam haklısın ama yabancı sınırı olmasaydı da yine şu dönemde gelen giden olmazdı diye düşünüyorum.Yıl olmuş 2026 hala yabancı sınırı saçmalığıyla uğraşıyoruz. Futbolcuya gelince sınır var mülteciye gelince sınır yok.
Acun ise 45deb aṣagisi olmaz. Diger kuluplere 35-40 olur. Yerine de can alinir
Yerli oyuncu muhabbetinden dolayı söyledim yav hiç bir zaman kazanamayacakları paraları alıyorlar bir de bunların paşa gönüllerini memnun etmek için uğraşıyoruz.Mustafam haklısın ama yabancı sınırı olmasaydı da yine şu dönemde gelen giden olmazdı diye düşünüyorum.
Mustafam plan ve program yok maalesef.Yerli oyuncu muhabbetinden dolayı söyledim yav hiç bir zaman kazanamayacakları paraları alıyorlar bir de bunların paşa gönüllerini memnun etmek için uğraşıyoruz.
Ne zaman oldu ki ? Erden timur elinden geldiğince bir şeyler yapıyordu ama oda bu işin ehli değil. bize işi bilen profesyoneller lazım. İlk önce dursun denilen zat'ın gitmesi gerekliMustafam plan ve program yok maalesef.