Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 8.127
- 5.659
- 1.983
Bir milli futbolcu Hakan Calhanoglu adini vermek cok mu zor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saygılar Hüsnü AğabeyBizde duyum olmaz bilgi olur hala taniyamadiysan senin ayibin r.tas
Muradım Leao yu hangi bölgeye alıyoruz, hangi eksiğimizi kapatacak kendisiBurhan gene hikaye yaziyor
sistemli takımlardan gelen topçular elimizde patlıyor Azizim örnek jelert nelsonYahu ne Leaosu şu Bjk nin Danimarkalı rakibinden alınabilecek biz de iş yapacak tonla adam var.
Gs oyuncusu bir değerimizsiyah ekrancı bayı övmeyiniz emrah bey
Osorio ve Franculino hemen kendini belli etti Nedimim, hızlı oynuyorlar bu da hoşuma gittisistemli takımlardan gelen topçular elimizde patlıyor Azizim örnek jelert nelson
Dostum jelert örneği var. Hele hele Okan buruk ile hiç olmazYahu ne Leaosu şu Bjk nin Danimarkalı rakibinden alınabilecek biz de iş yapacak tonla adam var.
kellesini koymadan inanmam
Ufuktanım hoca bireysel yetenekleriyle maç çözecek adam arıyorsa o zaman kendisine ihtiyacımız yok ki. Oyun gücümüzü geliştirmemiz gerekmiyor muDostum jelert örneği var. Hele hele Okan buruk ile hiç olmaz