Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Devre arası trabzona 40 milyon + bonuslar veririz alırız yav.Barış'ın gittiği senaryoda yerli rotasyon kanat oyuncusu Aral'ı almamakta tam bize yakışır bir hamle zaten piyasada adam yok geriye bir tek Can Uzun kalıyor artık ona da 50 m euro + 10 m euro bonus gömeriz.
Nhaga’yı yollarsan 3 U23; yollamazsan 2 U23 yapabiliyorsun. Stoper ve 10 numara kalıyor. 10 numara Can Uzun, Enciso ya da (Burhan kontenjanı-Musiala) olur. Singo’yu satarsan stoper genel kontenjan, sağ bek U23; satmazsan stoper U23. Forvet zaten U23. Can’ı almazsak U23 alırsak Nhaga kiraya gider gibiŞimdi Leao ve Reijnders geldi Sara gitti diyelim.
Hangi mevkiye hangi yaş grubunda transfer yapabileceğiz?
@Aras Şimşek @Hasan Bekir @Hasan Çam
Double down buna denir iste. Sadece kelle degil, baska taraflarini da vermeyi kafaya koymuslar.Hala musiala diyorlar
Takım Avrupa ve vitrin maçlarında genelde zaten üzerine düşeni yapıyor. Okan buruk asla sistem takımı yönetemez. Bir başka hoca ile tabiki de denemesi gereken bir durum.Ufuktanım hoca bireysel yetenekleriyle maç çözecek adam arıyorsa o zaman kendisine ihtiyacımız yok ki. Oyun gücümüzü geliştirmemiz gerekmiyor mu
Dursun pazarı rahat geçirmek için whatsapptan ufak kolpalar salıyor
Bizden 15, fenerden ise Türk futbolu gelişsin diye bedava verirler. Gerek yokBaşakşehir'in macerası erken bitmiş oldu.. alayım yarı fiyatına Bertuğ & (eleştireceksiniz biliyorum ama) Yusuf'u..
Yüzde yüz haklısınız da, keşke bu tavrı yönetimler seviyesinde de koyabilsek. Kazımcan örneğinde yapamadığımız gibi..Bizden 15, fenerden ise Türk futbolu gelişsin diye bedava verirler. Gerek yok
Ben bile unuttum hocam. @Hakan Motz da çetelemiz varNedim Sertel
Nedim V.Duran
Nedim Tokuyucu
Nedim Burul
Allah askina su adamlarin eskiden kim oldugunu biri yazsin bana
Kolpa yapıyor ya konyakla aynı kişi benceTolgahan kredin tukeniyor