Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Kullanılan toplam oy
    185
  • Anket kapatılmış .
ilk 11 yedek fazla takılmayın , kim iyiyse o oynar ama kadro planlaması aşağı yukarı şu şekilde olmalı

-------------------UĞURCAN----------------

SALLAI---SANCHEZ---
APO-----JAKOBS

---------TORREİRA---REİJNDERS------------

SANE---------------
CAN---------------LEAO

-------------------OSIMHEN----------------

---------------------JANKAT-------------------

SINGO-----LEMINA-----MEUPIYOU-----EREN

----------------NHAGA----LESLEY-----------

YUNUS--------------ILKAY-----------------BARIŞ

-----------------------DJU-------------------

Son düzenleme:
şu şekil başkanlık yapan birinin , parasını alamadığı için kendi kulübüne icra takibi başlattığı bir yerde daha çok transfer beklersiniz

Dursun Özbek’in kardeşi Mehmet Özbek’in oğlu Serhat Özbek’in; gecelik 150 Euro fiyatla, 48 gece aralıksız şekilde Dursun Özbek’e ait Point Otel’de konakladığı, bu faturanın Galatasaray’a kesildiği ortaya çıktı

Barış gitmek istiyorsa hakkıdır. 3 sezondur gitmek istiyor, bir şekilde ikna ediliyor. Bu sene takımda o kadar eksik varken gidip bu adamın önüne alacağın oyuncuya bir kamyon para verirsen o da bana müsaade der.

images.webp

Ismini vermek istemeyen bir yöneticimiz bizzat arayarak bilgilendirmiş Ertem'i

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaten yuzde 99 yuzde 60 yuzde 80 felan gibi rakamlar bana sacma geliyor oyuncu bittiyse oranin anlami kalmamistir zaten.Ertemin daha once bildigi herhangi bir transfer oldugunu sanmiyorum

Ismini vermek istemeyen bir yöneticimiz bizzat arayarak bilgilendirmiş Ertem'i

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Su cumleyi kalip kullanarak herkes duyumcu olabilir ... "Aldigim bilgi" hani dedikoduda degil. "Onemli telefon geldi" falan.

En net ornegi bunu bile soylemeyip.BILGI yazan adam . Resmen "e bende duyumcu haberci olacagim ya" dedi ve yapti, millette paylasti deli gibi 🤣

Geri
Üst Alt