- 31 Ağustos 2021
- 70.301
- 50.320
- 3.843
Cok eglenceli durumlar olabilir ama yasli uyelerimize inme gelebilir, ciddi saglik riski olusturacak bir husus olurduPiknik tüpünün içinden Can Uzun çıkarsa tepkin nasıl olur?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cok eglenceli durumlar olabilir ama yasli uyelerimize inme gelebilir, ciddi saglik riski olusturacak bir husus olurduPiknik tüpünün içinden Can Uzun çıkarsa tepkin nasıl olur?
Bugun piknik ve rodop'a "kolaylik diliyorum" gunu.
serhat özbek yem daha iyi bir yeğen için bekletiliyorSerhat Özbek kim ve nereden çıktı
1 tık ötesi ben savcıyım isminiz terör örgütü ile yürütülen bir operasyona karışmış diyerek milleti kopartmak. Hepsi dolandırıcı olmuş bu muhabir tayfanınSu cumleyi kalip kullanarak herkes duyumcu olabilir ... "Aldigim bilgi" hani dedikoduda degil. "Onemli telefon geldi" falan.
En net ornegi bunu bile soylemeyip.BILGI yazan adam . Resmen "e bende duyumcu haberci olacagim ya" dedi ve yapti, millette paylasti deli gibi![]()
Kime dadandınız bu transfer döneminde beyefendi?Saplantılı transfer sapığıyım ben
ReijndersKime dadandınız bu transfer döneminde beyefendi?
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Miraç Can Özbekserhat özbek yem daha iyi bir yeğen için bekletiliyor
Bu arada işler tam tersi yürümüyor mu? Bizde genelde teklifi satıcılar verir onun üzerine pazarlıklar başlamaz mı?Teklifi hazırladık ama vermiyoruz![]()
Ben sapık olsam bende ona dadanırdım aziz dostum. BravoReijnders
Sihirbaz dediği gardi zaten reis. Ama rjeinders için mi başka birisi için mi konuşuyor bilemeyiz rjeinders'i kim yönetiyor gerçekten konuşuyor muyuz onu da bilmyioruz kiEkli dosyayı görüntüle 329936
Leao bitti diğeri de bitiyor diyor Raynders hiç öyle sihirbaz futbolcu tiplemesi değil başka 10 numara mı var acaba
Ya tarih yazacak ya tarih olacak. Büyük oynuyor. 1 haftaya forumda kodu "kahpekolpa k"olarak anılabilir.Ekli dosyayı görüntüle 329936
Leao bitti diğeri de bitiyor diyor Raynders hiç öyle sihirbaz futbolcu tiplemesi değil başka 10 numara mı var acaba
Bana gelen bilgi kupa şeklinde semaver yaptırılmış bu pikniğe özelBugün şampiyonluk pikniği var hala daha transfer fln
Zaha bizde bok gibi oynadı kimsenin de kimseyi yediği yoktukerem için zahayı yiyen okan barış için olursa leaoyu umarım yemez