Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Kullanılan toplam oy
    185
  • Anket kapatılmış .
10 numara yerine Reijnders'in gelmesi bizim için daha hayırlısı olur bence. Okan'ın oyununda 10 numaralık bi durum yok zaten.

Şu şekil çatmaya yer arıyoruz

1785490688306.webp

Musiala uydurma bir haber maliyeti yasi dusunuldugunde bize dusmesi imkansiz gibi duruyordu zaten.Burhan da kellesini koyabilir artik.

Mertens'i de 10 oynatmıyordu ki bu adam. 8.5 gibi koşturup duruyordu yazık oralarda.
Hücum sa 10 savunma yaparken 2. 9 oluyordu baskıda... artısı orta sahaya hatta kendi sahamızda kadar adam kovaladığı için elmander gibi 8.5 olarak görmüş olabilirsin...

Zamanında bct buraya taşımak gereksiz diye cok dedim ama laf anlatamadım
Bct ve safa mıdır nedir o yardakcisi yasaklanmalı
Ülkemizde Şeyini sallasan spor muhabirine değiyor masallah

Bunu Reijnders'de yapar ki
Yaparsa alalım. Birşey demiyorum ki ama ileride konumlandırman lazım. Oshimen uydusu gibi dolanması lazım o bölgede... asist ve son vuruşlarının da iyi olması lazım... yazarken mertens i özlediğim aklıma geldi...

Yaparsa alalım. Birşey demiyorum ki ama ileride konumlandırman lazım. Oshimen uydusu gibi dolanması lazım o bölgede... asist ve son vuruşlarının da iyi olması lazım... yazarken mertens i özlediğim aklıma geldi...
Hiç sorma... Melo'dan sonra bu kadar özlediğim başka bi adam yok.

Geri
Üst Alt