Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Kullanılan toplam oy
    185
  • Anket kapatılmış .
pazar günü efsane ortam olacak. hem çok agresif tribün olacak hem de 1 transferin maçtan sonra bildirilmesini bekliyorum.

Eveet beklnen kivama gelmis burhan olayi.. sahsi dusuncem (burhan ben gazeteceyim haberi basarim moduna da kanacak kadar saf degiliz) boyle bir ihtimal cikti, tahminen sartlarida bize gore cok agirdi, oluru olmayinca patladi. Fakat burdaki mesele agzini tutamayip burhani (hele hele burhani-en azindan ank degil) devreye sokmasi.

Geldr iletisimsizlik nedir ogren baskan...kursuden afra tafta yaptin ya...

Harbiden acicam yayinini geriden izleyecegim simdi.

Biri beni bu kadar guvenerek ve iddali konusmama sebebiyet verecek sizdirmayi yapsa ve ustune hedefe konsam dokerim kaynagi may agi ortaya, baslasin cadi avi derim (3 5 tane gordugum sey uzerine).

Baskana da sunu derim "haber vermeme,iletisimsizlik boyle gundemlerin onune gecememektir. Suraya gidiyoruz vs degil" derdim.

Boylece iceride kavukcu tarafi vs ozbekler durumu gercekten var gibi. Butun defolarim turk medyasinin kucagina dokuluyor boyle, daha mi iyi oluyor.

Amatorluk yahu.

Bugün şampiyonluk pikniği var hala daha transfer fln
Yaşlı insanlar yeşillikte piknik yapmasın mı? İhtiyar düşmanı seni :asd:
Dance Head GIF by Muppet Wiki

pazar günü efsane ortam olacak. hem çok agresif tribün olacak hem de 1 transferin maçtan sonra bildirilmesini bekliyorum.
Pazar günü maça çoluk çocuk aileler, gurbetçiler toplanıp gider diye düşünüyorum. Doğru düzgün bir tepki gösterileceğini sanmıyorum

kibir abidesi herifin bir ders alması gerekli

başarı geldikçe zehirlenmiş adam, şu an kendini töbe haşa allah gibi görüyor

"yolnozco kolobomozon rosmo oçoklomolorono osos olmosono"

🙄
Bu normalde dogru, hiyartolara para kazandiriyor gaza gelip yayinlara yapisarak.insanlar

Onlarda zaten buna gore takiliyor.

Resmi bir sey gorene kadar zaten inanmiyoruz ki zaten. Maksimum "su saatte ucak " falan en etkili olan resmi bildiri disinda

ortada transfer yok burhanla gündemi taraftarı meşgul ediyorlar.. adama büyük başkan dediler dediler ve şimdi kibirden önünü göremiyor.. büyük başkan lafına takığım zaten ne yapmış satılmadık yer kalmadı kulupte..

Ank nin su ortamda "haydi kalk ayaga" falan yazmasi aklima geldi simdi .. ulan ya valla nasil berbat bir medyamiz var.

Geri
Üst Alt