- 31 Ağustos 2021
- 70.317
- 50.330
- 3.843
Ne guzel demec yavecdadının gondikleneceğini
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne guzel demec yavecdadının gondikleneceğini
Yav adamlar bu paraya niye versin beee. Bari zorunlu opsiyon koyun 5+22 yapin belki verirler
2+18e vermezler miVitor Roque’yi gündeme almışız. Kaynak Ertan.
Alamayız boş gündem
Adamların acısı var Baresi'yi kaybetmişler, bir de bizim beceriksizlerin salak salak teklifleriyle uğraşıyorlar.Milanin yerinde olsam ana avrat kufurle kovardim
Dusundugumizden de aptallar bence. Bu sene limite takilmiyon da seneye nolacak okadar transfer ve opsiyon?Basında bahsi geçen opsiyon muhabbetlerinin çoğunda teklifimiz şartlara bağlı opsiyon muhtemelen. Zorunlu satın alma koyarlarsa olmaz, limit muhabbetinde mevcut sezona girer. Şarta bağlı satın alma ekletildiğinde gerçekleşmesi %100 olmayacak şartlar konulup gelecek sezon limitlerine yansıtılıyor. Bu yüzden sürekli opsiyon haberi çıkıyor ama dediğim gibi o opsiyonlar muhtemelen şartlara bağlı satın alma içeriyor. Burada muhabbetine takılıyoruz ama düşündüğümüz kadar aptal değil bu insanlar
Onu diyorum bende, fena olmayan bi dk gecirmis topcusunu(22yas) gunun piyasasinda 20ye niye versinler? Bence 25e de vermezler 28-30 bandina anca ok olurlarZaten zorunlu imiş yani 5'ini şimdi 15'ini gelecek seneden itibaren ödeyelim diyerek 20 milyonluk teklif yapmışız. Red yer bu teklif 5+25 zorunlu olsa kabul edebilirlerdi bence.
Milanin yerinde olsam ana avrat kufurle kovardim
Milanin yerinde olsam ana avrat kufurle kovardim