Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Kullanılan toplam oy
    185
  • Anket kapatılmış .
Sara baris icin felan ayni milana yaptiginiz gibi bir teklif gelir umarim bakalim napacaniz o zaman

Basında bahsi geçen opsiyon muhabbetlerinin çoğunda teklifimiz şartlara bağlı opsiyon muhtemelen. Zorunlu satın alma koyarlarsa olmaz, limit muhabbetinde mevcut sezona girer. Şarta bağlı satın alma ekletildiğinde gerçekleşmesi %100 olmayacak şartlar konulup gelecek sezon limitlerine yansıtılıyor. Bu yüzden sürekli opsiyon haberi çıkıyor ama dediğim gibi o opsiyonlar muhtemelen şartlara bağlı satın alma içeriyor. Burada muhabbetine takılıyoruz ama düşündüğümüz kadar aptal değil bu insanlar
Dusundugumizden de aptallar bence. Bu sene limite takilmiyon da seneye nolacak okadar transfer ve opsiyon?

Adam sana iyi oyuncusunu belki alabilirler diye niye versin? Bu opsiyonlarin cogu 10 maca cikarsa devreye girer gibi birsey olmali ki kesine yakin anca verirler yoksa vermezler.

Misal lesleyi aciklamadilar ne biliyoruz opsiyonun ne oldugunu? Guvenmedigimiz muhabirler 50% dedi onu varsayarak yorum yapiyoruz burda

Bu dursunla kardeşinin taraftarla Gs ile derdi ne çözemedim, artık iş parasızlık noktasından da çıktı. Paran yoksa açık açık transfer yapmıyorum bir tane 10 numara alıyorum de geç.
Saçma sapan isimleri kendileri yayıp sonra muhabirlere sallıyorlar.

Leao gibi adamı senin istediğin koşullarda anca deli taklidi yaptırarak alabilirsin o da transferin son günü falan olur. Adam keriz mi bizi beklesin o zamana kadar?

Keşke Enciso'yu alabilseler ama onu bile alabileceklerini sanmıyorum.

Zaten zorunlu imiş yani 5'ini şimdi 15'ini gelecek seneden itibaren ödeyelim diyerek 20 milyonluk teklif yapmışız. Red yer bu teklif 5+25 zorunlu olsa kabul edebilirlerdi bence.
Onu diyorum bende, fena olmayan bi dk gecirmis topcusunu(22yas) gunun piyasasinda 20ye niye versinler? Bence 25e de vermezler 28-30 bandina anca ok olurlar

Muabirlerin şu zorunlu opsiyon lafını da düzeltmeleri lazım. İnsanlar doğal olarak yanlış anlıyor. 5+15 kiralama+ zorunlu satın alma maddesi dersin buna. Zorunlu opsiyon diye bir şey futbol dünyasında yok. Şarta bağlı zorunlu satın alma, zorunlu satın alma yada satın alma opsiyonu var.

Dursun başkan Osimhen'e 100 m euro filan teklif görse direk satar.

Geri
Üst Alt