Transfer Nöbeti #7

Bir Anda Leao ve Reijnders İndirsek?

• Kullanılan toplam oy
    48
Bu dursun şampiyonluk kutlaması için kıbrısa filan gitti mi acaba

Son gün 25’e Muci, 15’e Bertuğ, 15’e Ümit Akdağ alır yerli takımları mutlu eder transferi kapatırız

Ağustos ayına giriyoruz ve koskoca Galatasaray'ın mevcut durumda sadece ama sadece 4 hücum futbolcusu var. Osimhen, Sane, Yunus ve BAY.

Başka takımların hücumda tek bir pozisyon için o kadar oyuncusu oluyor bazen. Bizde ise tüm hücumda 4 oyuncu var şu an.

Sözün bittiği yerdeyiz. Allah belanı versin Dursun.

Peşinde koştuğu, performansı ortada olan oyunculara 30-40m teklif edemeyen takımımız nasıl olur da Ugochukwu gibi bir oyuncuya şarta bağlı 26-27m Euro opsiyon koydurur? Hem de şart 20 maç.
Belki ben yanlış biliyorum, maç mı yoksa dakika üzerine mi opsiyon?

Bu takım 3 kulvarda mücadele ediyor. 30 maç koydurursun da 29da bırakırsın en kötü. Kontenjanından yiyecek, hem de en sıkıntılı oldugun pozisyonlardan biri. Böyle deli cesaretimiz varsa biraz da daha elzem ve iş yapacak oyuncularda kullanalım.

Şu hamleleri bile 10m civarına bitiremiyoruz. Scout ekibine dahil olmak çok keyifli olurdu.. Çay kahve Instagram devam.

Valla icerisi muhabirleri,
En az muhabirlerin bizi kolpaladigi kadar kolpaliyor.

HOkJD7RXMAAm5z5.webp

Galatasaray'ın hücum bölgesi sadece ama sadece 4 oyuncudan oluşuyor diğer yazan isimleri gönderin gitsin 0 katkı çünkü

Victor Osimhen
Leroy Sane
Barış Alper Yılmaz (Gitmek istiyor, teklifler var)
Yunus Akgün

Allah korusun kampta bu oyunculardan en az 2 oyuncu sakatlansaydı yönetim çıkıp ne cevap verecekti? Derhal ama derhal bu takıma transfer yapın artık

Yasakliydi herhal

Dursun onay vermeyip fenere kaptırırsa okanla kavukcu istifa etsinler

Rashford imkansız Manu'da kalır en kötü. Leao PL'den teklif gelmezse bence alma ihtimalleri çok yüksek çünkü biz zorunlu yada direk bonservis vermeyiz bence kendisine. Gakpo'yu ben bize uyacağını düşündüğüm için o tarz diye yazdım aslında Liverpool'dan ayrılacak mı ihtimal varsa onu biz almalıyız işte.
Gakpo için 50- 60 falan isterler herhalde Liverpool'dan bence ayrılacak da bize düşer mi bilemem çünkü Liverpool da kanat kovalıyor.

Geri
Üst Alt