- 6 Eylül 2014
- 94.161
- 64.950
- 4.608
ya durduk yere niye bana laf atıyosun
illa "çok içlerine aldılar şimdi dışlıyorlar o yüzden" mi yazalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya durduk yere niye bana laf atıyosun
hala utanmadan tüwit atabiliyolar yahu
Dursun antrikotları reddedip kupkuru tavuk göğüs aldırmış, üyeler gergin.Piknik ne durumda mangal yakildi mi?Transferden daha muhim konular bunlar
Ne yani emir sato da mı doruk? Bu forum iyice paranoyak etti beniDoruk kendi hesabınla giriş yap
Aşil ne olum ya
Aleyküm selam da ilk mesajın bu mu yav ben daha farklı şeyler bekliyordum. Hayal kırıklığına uğradım şuan muradım yerinde durmazım yemişim samardzic'iSelamun Aleykum.10 Numara'ya Samardzic alınabilir bence yav![]()
Kiralik opsiyonlu aldirmistir 50 tl+200 tl diyedirDursun antrikotları reddedip kupkuru tavuk göğüs aldırmış, üyeler gergin.
Aşil tendonu olsa güzel olurmuşDoruk kendi hesabınla giriş yap
Aşil ne olum ya
kasaba tavukları beğenirsek parasını veririz demiş hırgür çıkmışKiralik opsiyonlu aldirmistir 50 tl+200 tl diyedir
Adımı apollon kesen bin messi mi yapsam acabaDoruk kendi hesabınla giriş yap
Aşil ne olum ya
?ya durduk yere niye bana laf atıyosun
hiç umudum yok bu sene yönetimden@Nedim Sertel seni çok gergin goruyorum
İlk mesajım Hadise Konusu'nda kanks yavAleyküm selam da ilk mesajın bu mu yav ben daha farklı şeyler bekliyordum. Hayal kırıklığına uğradım şuan muradım yerinde durmazım yemişim samardzic'i
Hadise mi kaldı yav benim arkadaş lise zamanları malum sitelerde takılmazdı her Allah'ın günü Google Hadise görselleriyle işini görüyordu. tahminim hala devam ediyor olabilir.İlk mesajım Hadise Konusu'nda kanks yav![]()
Gelir gelmez de ban yemek istemiyom kanks yavHadise mi kaldı yav benim arkadaş lise zamanları malum sitelerde takılmazdı her Allah'ın günü Google Hadise görselleriyle işini görüyordu. tahminim hala devam ediyor olabilir.![]()
Havalimanında kaçırmaya çalışmışız Oulai'yi yi havalimanında bizim kulübün gönderdiği bir vito içerisinden tevafuk Trabzonspor'un güvenlik amiri görmüş. Bunu da muhakkak farklı duymuşsunuzdur.Dursun'un ana planı Oulai falan da erkenden gitti tam Eylül'de 40 milyona alınıp şov yapılacak adamdı.