Transfer Nöbeti #7

Bir Anda Leao ve Reijnders İndirsek?

• Kullanılan toplam oy
    48
transfer olmadan aktivite bile yapamıyorum olsunda rahatlıyayım artık

1000090027.webp

gübi nöbet....

Dinlemedim bilmiyorum ama okuyunca Enciso yada bu Batrakov olabilir gibi geldi bana. Yıldız bir isim değil de u23 bir isim. Bir de dediğim gibi çok güvenilir bir haber olarak görmedim açıkcası.
10 no icin Can, Enciso bi de Arabistandan u23 biri varmış dedi adını bilmiyor.

bu sitede taslaklarım yok mu? yazıp silmiştim tekrar arıyorum

bu arada bizim taraftar profili regen oyuncuya dayanamaz 2 hatasında mentalini yıkarız olmuş oyuncudan başka çare yok malesef

enciso - franculino - leao

fit miyiz
Enciso ne vereceği meçhul
Frabcuilino ne vereceği mechul
Leao ne vereceği belli tek adam oda son senesi düşük performans

Şurası en az 100 milyon Euro ve mechule verilmiş 100 milyon bu kafayla scoutluk oynayıp saçma sapan adamlara para görsel cicaldau morutzanli sezona doneriz
Bizim gelip direk katkı verecek A Plus 3 adama ihtiyacımız var bunlar kim Galatasaray da oynucak
Leao hariç

Hüseyin Kıyıcı: Okan hoca olmasa bu yönetimin 4 senesinde olsa olsa 1 şampiyonluğu olurdu. Siz 4 sene önce şampiyon olacak kadroyu da kurmadınız, şampiyon yapacak hocayı getirdiniz sadece. De Zerbi, Marco Rose gelseydi sonuç böyle olmazdı. Ama Okan hocaya da kızıyorum, 4 sene şampiyon apoletli bir hoca olarak kartvizitini bırakman gereken yerlerde gerekli ağırlığı veremiyorsun. Şu an senin yerinde Fatih hoca olsaydı çıkar çatır çatır şu isimleri istiyorum derdi. Aziz Yıldırım'ın elinde Fener'i 4 sene şampiyon yapan hoca olsa bu sene "hocam sana Rapinha'yı getirelim" derdi.

Geri
Üst Alt