Transfer Nöbeti #7

Bir Anda Leao ve Reijnders İndirsek?

• Kullanılan toplam oy
    34
tehlikenin boyutu çok büyük

komple eksiğimiz olan 5-6 yer var

bunlar dışında da ortasahayı komple yenilemek gerekiyordu

hazırlık maçları öncesi 6 ihtiyaç var diyordum şimdi 8 oldu

yoksa osimheni ocakta bırakın beni iğneler diyebilir

tehlikenin boyutu çok büyük

komple eksiğimiz olan 5-6 yer var

bunlar dışında da ortasahayı komple yenilemek gerekiyordu

hazırlık maçları öncesi 6 ihtiyaç var diyordum şimdi 8 oldu

yoksa osimheni ocakta bırakın beni iğneler diyebilir
yok 11 kişi lazım

10 noya piyasada kimse kalmadı
brandt'ı 1 ay önce transfer edebilirdik. salih özcan'ı da aral'ı da biz almış olabilirdik çoktan.

An itibariyle Lesley-Salih ile orta sahada en azından Kaan-İlkay yerine daha diri 2 oyuncu getirmiş olurduk

Aral ile yerli kanat rotasyonu sağlardık belli seviyede ve evet Brandt bi Bruno değil Leao değil kabul ama en azından temiz bi 10 numaramız olurdu.

Singo nun ayriligi maddi cikarlara bagli 30 milyon euro ya aldik Sallai su sartlarda ilk gitmesi gereken adam.Zaten orjinal mevkisi sag bek de degil.Yabanci siniri varken birilerinden vazgecilmesi gerekirdi.
Rts bende diyorum ki sallaiye gelene kadar sara singo var ayrilmasi gereken

Sallai takimin en istikrarli topcusu. Orjinal mevkisi sagbek degil ama benim diyen sagbeklerden iyi. Maasi en dusuk yabanci topcu. Baska kurban sec kendine bence

Lemina/Torreira/Lesley(Kim formdaysa)-Reijders-Enciso şeklinde bir orta sahaya ben fitim açıkcası.

Bu arada bir futbolcunun adı geçince hangi takım ne zaman ilgilenmiş vb. haberlere anında erişip burada yorumluyoruz. Bazı arkadaşlar nereden bulduğumuzu merak ediyor olabilir. Şöyle çok sağlam bir site var, oradan futbolcunun adını aratıp tüm haberlere, kaynaklarıyla ve haber tarihiyle ulaşanilirsiniz;

Geri
Üst Alt