Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.329
- 21.302
- 2.663
Ben kolpa severim yalan yok, sevmeyen KAP beklesinBalik hafızalı olmak falan değil başka bir boyut
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben kolpa severim yalan yok, sevmeyen KAP beklesinBalik hafızalı olmak falan değil başka bir boyut
Biri yalan söylese de inansak diye bekleyen bir milletiz. Sadece transfer degil genel olarak.Balik hafızalı olmak falan değil başka bir boyut
Allaha sukur bu gunumuze. Iyi yapmiṣsin muradim. Biz burda kafayi yiyoruz, en iyisi uzak kalmak senin yaptigin gibiAllah'a şükürler olsun iyiyim dayım.Sen nasılsın?İşlerden dolayı ve yaz olduğu için hep geziyodum.Bilgisayarı da uzun süre kullanmadığımdan 1 açayım dedim açılmadı1 hafta içinde tamire götürebilirim..
Transferler olur olmazsa da Dursun Özbek İstifa derizAllaha sukur bu gunumuze. Iyi yapmiṣsin muradim. Biz burda kafayi yiyoruz, en iyisi uzak kalmak senin yaptigin gibi
Bi yalanfan 50 60 cekelim masadan kalkarlarsa tamam.45 olsun diyelim sizde hic pazarlik bilmiyonuz40m hayırlı olsun deriz
Plansizlik buradan belli. Simdi ugras Kecioren ile.41M Euro eder yaklaşık.. alana satana gidene gelene hayırlısı olsun..
Allah'a şükürler olsun iyiyim dayım.Sen nasılsın?İşlerden dolayı ve yaz olduğu için hep geziyodum.Bilgisayarı da uzun süre kullanmadığımdan 1 açayım dedim açılmadı1 hafta içinde tamire götürebilirim..
Bu da gitti
Oha 35 milyon pounda satmayan haindir
Bu teklifin uzerine belli bir miktar pay icin eklenecegi veya payin gercek anlamda dusurulecegini dusunuyorum. Eger dusundugunuz gibi o pay tamamen gidecekse korkunc bir anlasma olur, haklisinizPlansizlik buradan belli. Simdi ugras Kecioren ile.