Transfer Nöbeti #7

Bir Anda Leao ve Reijnders İndirsek?

• Kullanılan toplam oy
    34
Barış'tan Leao'ya geçmek hiç içime sinmiyor. Oraya daha çok koşu atan daha çalışkan bir isim şart bence. Said El Maia, Godts, Abde, Nusa gibi isimler bize daha çok fayda sağlar gibi geliyor bana.

Satılacaksa bile yerine adam alıp öyle onay verilmeli zira satış sonrası para olduğun gören +10-15 ekleme yapar.

5 senedir Keçiören'in payını devralmayı düşünmeyen yönetimin 1,5 yıldır 10 numara almaması, 4 yıl üst üste şampiyon olmamıza rağmen takımı her sezona defolu başlatması, verdikleri beyanlara rağmen milyonlarca taraftara güven bunalımı yaşatması şaşırtmamalı.

Benim kafama yatmayan bonservisten öte Everton'ın Barış'ın bizden kazandığı net 5 küsür milyon euroyu nasıl vermeyi kabul ettiği.

Bu arada olur da satışı gerçekleşirse bir şekilde FB'ye dönmesinin önüne geçecek maddelere konulmalı

Geçen sezonu tamamlayan kadroyu net şekilde güçlendirmemiz gerekirken Ağustos ayına girdik, kadro daha geriye gitti.

Artık yazasım bile gelmiyor olup bitene yorum yapmakta zorlanıyorum. Barış'ı da satalım, artık sol kanada da 10 numara gibi YOK yazarız.

Baris -> Everton
Leao -> Fener
Kerem -> Gala

Geri
Üst Alt