Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.723
- 40.461
- 3.413
Devam ṣahan durmak yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yoooo Sane hem sola hem sağa hem 10 numaraya bakar.Millet tapıyor ya kendilerine.Tum liste yapıcılar ilk onu yaziyorlar.Geçen sezonu tamamlayan kadroyu net şekilde güçlendirmemiz gerekirken Ağustos ayına girdik, kadro daha geriye gitti.
Artık yazasım bile gelmiyor olup bitene yorum yapmakta zorlanıyorum. Barış'ı da satalım, artık sol kanada da 10 numara gibi YOK yazarız.
Hull City'e gidiyorHiçbirsey bilmiyoruz bari Trabzondan ayrılan scoutu alalım.Bari bunu basaralim .Lütfen artık.
Kazımdan hiçbir şey olmazRaşika beklenirken Barış Raşika’yı aratmaz fırsat verilirse demiştik. Barış giderse de Kazımcan süre aldıkça boşluğu doldurur.![]()
Rasika gibi kanat oyuncumuz olmadı.O günden sonraRaşika beklenirken Barış Raşika’yı aratmaz fırsat verilirse demiştik. Barış giderse de Kazımcan süre aldıkça boşluğu doldurur.![]()
Biliyorum o nedenle söyledim.Biz niye her fırsatı elimizin tersiyle itiyoruz.Bir türlü anlamıyorum.Sonra cevabı buluyorum .Scout Mehmet Özbek var çünkü.Hull City'e gidiyor
Barış’a da neler dendi…Kazımdan hiçbir şey olmaz
Solun kendisi yok alternatifini mi düşündüler dersinBunlar barisi satacaklari icin mi encisoya gittiler acaba. Can+enciso yapacaklar sola da alternatif olacaklar.
keramet onda değil yönetimde istersen dünyanın en iyi scoutunu getir yönetim şov peşindeyse iş yapmaz.Hiçbirsey bilmiyoruz bari Trabzondan ayrılan scoutu alalım.Bari bunu basaralim .Lütfen artık.