Transfer Nöbeti #7

Bir Anda Leao ve Reijnders İndirsek?

• Kullanılan toplam oy
    63
Burhancan haber verme şekli garip olsa da en iyi Galatasaray muhabiri diye dedik gecen bilerek ceza almadan önce.

Ve bu dönemin parlayani net bu adam olacak.

Leaoyu herkes yalanlarken söyleyen oydu

Musiala son anda bile kiralanabilir,orda kapı açık.Onunde oynayacak bi dolu oyuncu var şu an ve beklemekten başka çare yok

Ekurisi şafak kaanın bile kulağı nasıl iyiyse rjiendersi da o söyledi ilk

Barış everton haberini de ilk girmiş burhan

Yani linç iyi bisey değil,bu adam iyi niyetli bi adam

Sergen sen uzunamandir yoktun.Sana bir soru soracağım biz ne ara böyle bol keseden atar olduk gençleri unuttuk.Dunya üzerindeki tüm ucankuslara sulanır olduk?Altyapı maltyapi neara hakgetire oldu?Biz sirazeyi nerede kaçırdık.
Ben bilerek ceza aldım hocam ağustosa kadar transfer olmaz dedim,niye durayım nöbette bos yere

30 temmuzdan sonra hareketlilik olacağını biliyodum

30 temmuz 13 ağustos arası feci olur muhtemelen gündeme bakarsak

Net umutluyum

Berat Lus topsuz oyunda çok iyi kesinlikle rotasyonda kalmalı

Yusufta iyi

Ben bilerek ceza aldım hocam ağustosa kadar transfer olmaz dedim,niye durayım nöbette bos yere

30 temmuzdan sonra hareketlilik olacağını biliyodum

30 temmuz 13 ağustos arası feci olur muhtemelen gündeme bakarsak

Net umutluyum
Hadi bakalım.Insallah umutların boşa çıkmaz.

batrakov yazanlar football manager dünyasında mı yaşıyor?

diktatör osimhen
gamsız sane
artiz barış
papaz kaan
piskopos ilkay,
obur sara

170 lik 20 yaşındaki pasif rus bebeye top gösterirler mi? batrakov böyle bir takıma gelir mi?

Hadi bakalım.Insallah umutların boşa çıkmaz.
Benim umudum sizin umudunuz

Surda 6-7 gün daha dişinizi sikin ama tahminime göre o günlerde resmiyete varacak işlerin de bugünlerde haberi cikar net

Tekrar ekleyim :Berat lus topsuz oyunda çok iyi ve futbolu biliyo

Yusuf Sivaslioglu bi lütuf

Yani baris 45e giderse doye ağlamaya luzum yok,devamını sağlamak lazım genclerle

Bardghji ve Fabio Vieira'yı kiralık olarak göndermek istiyo kulüpleri haberlere göre.Alınamayacak oyuncularla uğraşmak yerine Fabio Vieira'yı kamptaki Hazırlık Maçları'nda oynatabilirdin..

Benim umudum sizin umudunuz

Surda 6-7 gün daha dişinizi sikin ama tahminime göre o günlerde resmiyete varacak işlerin de bugünlerde haberi cikar net

Tekrar ekleyim :Berat lus topsuz oyunda çok iyi ve futbolu biliyo

Yusuf Sivaslioglu bi lütuf

Yani baris 45e giderse doye ağlamaya luzum yok,devamını sağlamak lazım genclerle
Yusuf'u konuşmuştuk hatırlarsan ama böyle doyumluk goremedikki.Keske kadroda olabilse.Berati zaten takip ediyoruz ama kuvvetlenmesi lazım.Cociklar çok celimsizler yAa Armando- dahil.Sana birde Sirachani soracağım biz bu çocuğu niye hiç göremedik bir türlü.Idmana bile almıyor kampa giturmuyorlar.Biz bu çocuğu 10 numara diye almadikmi?

Yusuf'u konuşmuştuk hatırlarsan ama böyle doyumluk goremedikki.Keske kadroda olabilse.Berati zaten takip ediyoruz ama kuvvetlenmesi lazım.Cociklar çok celimsizler yAa Armando- dahil.Sana birde Sirachani soracağım biz bu çocuğu niye hiç göremedik bir türlü.Idmana bile almıyor kampa giturmuyorlar.Biz bu çocuğu 10 numara diye almadikmi?
Hiç izlemedimki onu

Biz furkan ve forvet yalin dileki rotasyona katsak kimsenin yerli derdi olmazdı inan

Ogulcan var daha bi de,o varken sirachan falan boş iş

Birer ikişer katmamiz lazım ama nasıl?
Once çok güçlü bi 11 kuracağız mesela ic sahadaki maçlarda erkenden fişi çeken,sonra Furkanı son 20 dk forvet arkasina atacağız yavaştan

Rjienders mi aldık?Onun yanında ogulcana 10 dk sure vereceksin 3-0 giden bi maçta

İkisi de pırlanta gibi ve zekaları ile top diue oynarlar herkesi

Once çok güçlü bi 11 kuracağız mesela ic sahadaki maçlarda erkenden fişi çeken,sonra Furkanı son 20 dk forvet arkasina atacağız yavaştan

Rjienders mi aldık?Onun yanında ogulcana 10 dk sure vereceksin 3-0 giden bi maçta

İkisi de pırlanta gibi ve zekaları ile top diue oynarlar herkesi
Ada yida unutma.

Herkes hücum tarafından transfer istiyor ama bize en acilinden hemen 11 e koyacak bir kalite sol stoper lazım. Abdülkerimi rotasyona çekip lucumi ayarında bir sol stoper lazım en az 10 numara kadar önemli bir durum

Bu baris giderse adaya kanatta sans vermeli bariz

Bu çocuk kanat forvet olacak sonunda

Geri
Üst Alt