Transfer Nöbeti #7

Bir Anda Leao ve Reijnders İndirsek?

• Kullanılan toplam oy
    64
Sneijder 9 haziran

Batrakov 9 haziran

Leao 10 haziran

Artık şaşıracak bisey kalmadı.Ikizler topçusu almalı ki bu yaz sneijderin 2015te yaptığı gibi kendisinden söz ettirsin hepsi

Batrakov, bu yönetimden beklemeyeceğim kadar iyi transfer. Yaparlarsa şaşırırım.

Ederim. Muhasebeciligi biraktim ama bos muhabbet. Bruno buraya anca belki tatile gelir.
Biz aylardir hiçbir zaman dolu muhabbet yapamadikki zaten işimiz fala tarota kaldı.Kulup çıkıp Fernandes kesinlikle yok paramız yetmez dese defter kapanır.Suan dolu muhabbet nasıl olur bir soylermisin .kulübün yalanlamadikca:))))

Kadro doydu ve yaṣlandi. 2 kulvari imkani yok kaldiramaz

E bu topcularda mac seciyor. Sonunu görmek icin kahin olmaya gerek yok
Yerliler Oshimen ve torreira diri tutar rahat olmBunuda yaz bir yere.Okan hocanın kaybetmisligi yok.Bence o gün bugün değil.Henuz ve herşeye rağmen.

Fiyattan bağımsız sen fernandesin bizim takımı çekip cevirebilecrgine inaniyormusun.Cevsbin evetse yönetim bu parayı verir .Lakin birde yapamazsa sonuç çok kötü olur .Facia olur.Biz ortasahaya hiçbir zaman 20 vermedik.
4-5 ler maksimum.Buyuk hurmanın sonuda büyük olur.
evet cevabını bekliyorum .bizi çekip cevirirmi sence
Üstad, ben biraz gerçeklikten uzaklaştığımızı düşünüyorum. Osimhen (büyük şans) transferiyle gerçeklik algımız dağıldı bence. Ligin gerçekliği, kazançlar ortadayken takımda 2-3 kişiye 20m Euro maaş kim olursa olsun bağlanabileceğini düşünmüyorum. Evet, genel olarak trend yukarı yönde maaşlarda ve son senelerdeki başarıya göre en rahat bizim hareket etmemiz lazım belki.. fakat nasıl Singo'ya verdiğin 5m Euro yeni transferlerde az çok kapının açılacağı maaş ortalaması olduysa, ileri segment oyuncular da bu 20m Euro'yu referans alacaktır.

Çok iyi oyuncu, şiir gibi oynuyor. Manchester United küme düşmediyse bu adama yatıp kalkıp dua etsinler. Man U. biraz akıllıysa zaten bedeli ne olursa olsun bu adamı elinden çıkarmaz futbolu da orada bıraktırır yakışanı gibi.

Bu tür isimler odağı çok dağıttı. Şimdi iş yapacak biri konuşulsa da kesmiyor insanları. Tek isim üzerine söylemiyorum, bu büyük isimler çıkmadan "aa gelsin" denilen oyunculara şimdi bakılmıyor bile.

Ins sen hakli cikarsin ama hic umudum yok
Bir tarafım sana hak vermiyor değil ama tutunacak birseylerimiz olmak zorunda.Yoksa sene geçmez.Ama rakiplerin yaptığı transferlere bakipta stres yapma.Gecen seneki aynı kadro mevcut degilmi sen ona tutun.Kaymaklar gelirse ayrı bir sevindirik oluruz .İnşallah .

Üstad, ben biraz gerçeklikten uzaklaştığımızı düşünüyorum. Osimhen (büyük şans) transferiyle gerçeklik algımız dağıldı bence. Ligin gerçekliği, kazançlar ortadayken takımda 2-3 kişiye 20m Euro maaş kim olursa olsun bağlanabileceğini düşünmüyorum. Evet, genel olarak trend yukarı yönde maaşlarda ve son senelerdeki başarıya göre en rahat bizim hareket etmemiz lazım belki.. fakat nasıl Singo'ya verdiğin 5m Euro yeni transferlerde az çok kapının açılacağı maaş ortalaması olduysa, ileri segment oyuncular da bu 20m Euro'yu referans alacaktır.

Çok iyi oyuncu, şiir gibi oynuyor. Manchester United küme düşmediyse bu adama yatıp kalkıp dua etsinler. Man U. biraz akıllıysa zaten bedeli ne olursa olsun bu adamı elinden çıkarmaz futbolu da orada bıraktırır yakışanı gibi.

Bu tür isimler odağı çok dağıttı. Şimdi iş yapacak biri konuşulsa da kesmiyor insanları. Tek isim üzerine söylemiyorum, bu büyük isimler çıkmadan "aa gelsin" denilen oyunculara şimdi bakılmıyor bile.
Sana bir soru sorabilirmiyim
Bir önceki sezona dön edersin donnarumma diye inlemedimi heryer??bu is cigrindan çıktı cikmasinada bizim yonetimin fantezisi bu olsa gerek.
%100 haklısın normalde etimiz butumuz ne ama forumda bile herkesin yaptığı listeleri gormuyormusun.Sadece oshimenmi sane lux degilmi?Sonra maaş oduyemiyorsun.Ihtiyac belirlenir nakitun doğrultusunda alırsın oyuncuyu.Millet forumda Brandt i beğenmedi taaa.Simdiye 100 defa almaliydik .sıfır bonservis bedeli.ama olmaz cana 60 verecekler.Izpemekten başka çare yok maalesef.Ipin ucu kactida.

yahu ifb bile her sezon 200 milyon euro para harcıyor
bizim total gelir şu an onlardan daha fazla değil mi
bir senedir nhaga dışında kimseye bonservis de ödenmemiş

john stones serbestti mesela niye almadılar yazın başından beri
dursun ve ekibinin ajanların önlerine koyduğu herifler dışında adam takip ettiklerini hiç zannetmiyorum, hiçbi emare yok bu yönde

Biz bence bikac kişinin haberini birden duyacağız 1 haftaya

Batrakov da 5 güne bitebilir gibi

Fazla yorulduk sonu güzel olur

İyi geceler

yahu ifb bile her sezon 200 milyon euro para harcıyor
bizim total gelir şu an onlardan daha fazla değil mi
bir senedir nhaga dışında kimseye bonservis de ödenmemiş

john stones serbestti mesela niye almadılar yazın başından beri
dursun ve ekibinin ajanların önlerine koyduğu herifler dışında adam takip ettiklerini hiç zannetmiyorum, hiçbi emare yok bu yönde
Normal şartlarda o bahsettigin kulübün bu paraları harcayabilmesi mumkunmu?
Geliri ne?
Gideri ne?

Normal şartlarda o bahsettigin kulübün bu paraları harcayabilmesi mumkunmu?
Geliri ne?
Gideri ne?
Sadece maaş ödemesi şuan 186 milyon Euro
Geliri?

bilemiyorum heis yazın başından beri 86 milyon sadece bonservise vermişler, daha da transfer yaparlar muht

Sana bir soru sorabilirmiyim
Bir önceki sezona dön edersin donnarumma diye inlemedimi heryer??bu is cigrindan çıktı cikmasinada bizim yonetimin fantezisi bu olsa gerek.
%100 haklısın normalde etimiz butumuz ne ama forumda bile herkesin yaptığı listeleri gormuyormusun.Sadece oshimenmi sane lux degilmi?Sonra maaş oduyemiyorsun.Ihtiyac belirlenir nakitun doğrultusunda alırsın oyuncuyu.Millet forumda Brandt i beğenmedi taaa.Simdiye 100 defa almaliydik .sıfır bonservis bedeli.ama olmaz cana 60 verecekler.Izpemekten başka çare yok maalesef.Ipin ucu kactida.
Donnarumma olayları da deliceydi biraz.. oyle ki, bu isimlerin pesinde gezerken kaleci transferimiz son gune kaldi. Ugurcan eline emegine saglik bence gecen senenin en iyi transferi ama son saniyeye birakilacak is degil. Bu sene de Bruno Fernandes Musiala o bu su derken gerceklikten uzaklasiyoruz ve zaman kaybediyoruz. Eskisi gibi degil, artik donem kapanmaya yakin adam elindeki kelepir oyuncuya bile x2 fiyat cekiyor. Insallah bu sene uykudan biraz daha erken uyanip gereken hamleleri yapariz. Firsat varsa her zaman degerlendirmeliyiz.. ama bir firsat icin de bin tane olasi senaryodan vazgecmemek lazim.

Donnarumma olayları da deliceydi biraz.. oyle ki, bu isimlerin pesinde gezerken kaleci transferimiz son gune kaldi. Ugurcan eline emegine saglik bence gecen senenin en iyi transferi ama son saniyeye birakilacak is degil. Bu sene de Bruno Fernandes Musiala o bu su derken gerceklikten uzaklasiyoruz ve zaman kaybediyoruz. Eskisi gibi degil, artik donem kapanmaya yakin adam elindeki kelepir oyuncuya bile x2 fiyat cekiyor. Insallah bu sene uykudan biraz daha erken uyanip gereken hamleleri yapariz. Firsat varsa her zaman degerlendirmeliyiz.. ama bir firsat icin de bin tane olasi senaryodan vazgecmemek lazim.
Aslında en sık olanı neydi biliyormusun?Muslera ayrılırken veliahtim Uğurcan diyecekti o gün imzaliyacakti.Hemde yarı fiyatına.Isbilmek budur.Tam zamanıydı.

Bir tarafım sana hak vermiyor değil ama tutunacak birseylerimiz olmak zorunda.Yoksa sene geçmez.Ama rakiplerin yaptığı transferlere bakipta stres yapma.Gecen seneki aynı kadro mevcut degilmi sen ona tutun.Kaymaklar gelirse ayrı bir sevindirik oluruz .İnşallah .
Rakipler beni zerre korkutmuyor. Beni korkutan bizzat kendi takimimiz

Geri
Üst Alt