Transfer Nöbeti #7

Tartışmalara Son Noktayı Koyalım…

• Kullanılan toplam oy
    76
Kelhan Terzi daha yasaklanmadı mı

Elinizde Endrick gibi devasa yatırım yaptığınız bir potansiyel olsa, onu herhangi bir takıma 'Oynarsa oynar' kafasıyla bonservissiz veya garantisiz kiralar mısınız? Adamlar bizim ligdeki gibi kulüp yönetmiyor arkadaşlar. Real Madrid o seviyedeki bir oyuncuyu kiralıyorsa, gideceği takımda banko 1. santrfor olmasını ve süreklilik almasını şart koşar. Oyuncu geliştirme aklı böyle çalışır.
Endrick gibi adam ne ya. Süper çocuk diye ortaya çıktı 3 senedir gelişim gösterebilmiş değil. Seviyesi rodrygo, bhrahim olur maximum.

Şuan kendisi için yakılıp yıkılması gerekiyordu ki o üst seviye patlamayı yapsın.

Ha sağlam pr ile iyi paralar ödenir kendisine kesinlikle max o kadar.

Endrick gibi adam ne ya. Süper çocuk diye ortaya çıktı 3 senedir gelişim gösterebilmiş değil. Seviyesi rodrygo, bhrahim olur maximum.

Şuan kendisi için yakılıp yıkılması gerekiyordu ki o üst seviye patlamayı yapsın.

Yedek santrafora Lautaro gelecek hali yok kiralık Endricke okey oluruz ki Lyonda baya iyiydi

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen, ben, Okan Buruk, Dursun Özbek bu şekilde düşünüp teklif yapabiliriz sıkıntı yok, önemli olan bizim ne düşündüğümüzden çok futbolcusunu kiraya verecek olan kulüp oyuncusu için ne düşünüyor?

Adamlar Endrick’e o parayı yarın gelip Ballon d'Or alsın diye vermedi ki. 18-19 yaşındaki hiçbir Güney Amerikalı santrfor Avrupa’ya adım atar atmaz 'takımı yakıp yıkmaz'. Vinicius bile ilk 2 sezonunda kale ağzından topu dışarı atıyordu, taraftar 'bundan bir şey olmaz' diyordu; bugün dünyanın en iyi kanat oyuncusu.

Rodrygo veya Brahim Diaz seviyesi dediğin şey zaten dünya futbolunun %1’lik dilimi. Endrick şu an gelişim sancısı çekiyor olabilir ama o yaştaki bir oyuncu için 'gelişemedi' hükmü vermek çok erken. Zamanında Martin Odegaard için de aynı şey söyleniyordu, adamın 23 yaşında nerede patladığını gördük.

Ekli dosyayı görüntüle 330007

Çocuğun teknik ve mental profil efsane ama o fizik nedir la? 20 str vermişler Jelertin bile 25 idi yanlış hatırlamıyorsam. Bizim lig sert kazma ön liberoları çiğ çiğ yer bu çocuğu
jelertin oyunu ve oynadığı sistem zaten sürekli topa odaklanıp mücadele etmek zorunda kalması ki kamil sürekli oynayacağı bir takımda ağız suyu akıtır. Trabzonda falan olsa oulaiye çekilen mumale çekilirdi burada. Bizim oyuna çok uyumsuz bir tip.. O nedenle ondan bir torreira çıkarmaya çalışsak mantıklı olur kafasındayım ben hala.

Batrakov da ikili mücadeleden kaçan bir herif tamamen topla hızlı temas üzerine kurulu. Acayip yetenek de bizim ligin kazma ön liberoları değil okan yer bunu.

75 yaşında bir adam tüm kararları ben veririm diyor. Bu sene batıracak kulübü çok belli. İnanılmaz bir ego ve kibir haline bürünmüş. Okan buruk resti çekmezse başarısızlıkta ilk onu yollar. Oynattığı oyunu beğenmem ama 4 sene şampiyon hoca her türlü transfer isteme hakkı var. Başarısız olan kulüpler bile senden daha yüksek profil isimlere gidiyorsa sen de gideceksin. Okan buruk çok pasif kaldı transfer isteme konusunda. Abdullah kavukçuyu da tamamen pasifize etti. 75 yaşında tek adam girdiği seçimden sonra ben kralım havasında batıracak kulübü, görüntü bu.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bugün çıkan “bitmek üzere” olan transfer haberlerinin hiç biri inandırıcı olmaz. Yarın ki maçtan önce gaz almaya çalışıyor yönetim

Adam icardiyle uzatıp transferi kapatacaktı büyük ihtimal şimdi plansızlıktan eğer o alınırsa eğer o giderse eğer onlar kabul ederse diye her şey bi eğere bağlı

Seç - Beğen - Al 😀
hq720.jpg

images

Geri
Üst Alt