Transfer Nöbeti #7

Tartışmalara Son Noktayı Koyalım…

• Kullanılan toplam oy
    107
Toplum olarak utanma duygusunun kalmamis olmasi gercekten üzücü

Adam kellemi koyuyorum dedi büyük yeminler etti ve herkes tarafindan yalanlandi

Insan bir süre utancindan kenara cekilir sessiz kalir ama adam hala baska oyuncularla ilgili haber vermeye devam ediyor

Batrakov yerine Can Uzun alsak daha iyi olurdu sanki.

Batrakov yerine Can Uzun alsak daha iyi olurdu sanki.
Para mı yiyemiyorlar bu can işinden anlamadım. Almanya ligi şampiyonlar ligi oynayan 20 yaş Türk statüsünde oyuncuya değil kapalı kutu adamlara gidiyoruz sürekli.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Batrakov'un psgye transfer olayı doğru mu yoksa menajer yalanı mıydı? Psg'nin aktif olarak kadroya düşündüğü adam boş değildir herhalde

Toplum olarak utanma duygusunun kalmamis olmasi gercekten üzücü

Adam kellemi koyuyorum dedi büyük yeminler etti ve herkes tarafindan yalanlandi

Insan bir süre utancindan kenara cekilir sessiz kalir ama adam hala baska oyuncularla ilgili haber vermeye devam ediyor
35 yaşında Musiala gelir. Ben demiştim diye çıkar piyasaya

Sen, ben, Okan Buruk, Dursun Özbek bu şekilde düşünüp teklif yapabiliriz sıkıntı yok, önemli olan bizim ne düşündüğümüzden çok futbolcusunu kiraya verecek olan kulüp oyuncusu için ne düşünüyor?

Adamlar Endrick’e o parayı yarın gelip Ballon d'Or alsın diye vermedi ki. 18-19 yaşındaki hiçbir Güney Amerikalı santrfor Avrupa’ya adım atar atmaz 'takımı yakıp yıkmaz'. Vinicius bile ilk 2 sezonunda kale ağzından topu dışarı atıyordu, taraftar 'bundan bir şey olmaz' diyordu; bugün dünyanın en iyi kanat oyuncusu.

Rodrygo veya Brahim Diaz seviyesi dediğin şey zaten dünya futbolunun %1’lik dilimi. Endrick şu an gelişim sancısı çekiyor olabilir ama o yaştaki bir oyuncu için 'gelişemedi' hükmü vermek çok erken. Zamanında Martin Odegaard için de aynı şey söyleniyordu, adamın 23 yaşında nerede patladığını gördük.
Aslında tam olarak odegaard kariyeri beklentim var. Ne kadar patladı desek de beklenti ve kariyer noktası konusuna benim gözümde uçurum var.
Endrick için mbappe seviyesi vardı benim kafamda hep şuan Richarlison seviyesinde olabilir mi diye düşünüyorum.

Kendisi ile ilgili planı elbette yaparlar da o top star olacak bu çocuk ivmesini kaybetti bence.

Bize hangi oyuncu yazılsa acayip değersizleştiriliyor. Herkesin ağzında bir Morutan ve Cicaldau.. :D

Genç oyuncuların ismi düşünce "bize CL tecrübesi olan adam lazım" deniyor. Julian Brandt alınsaydı o zaman?? :D Adı Bruno Fernandes olmayan herkese bir defo bulunuyor bir şekilde.

20lik dişimi çektirdim sigara içsem sıkıntı olur mu? Uzman var mı? Sigara krizine girdim, dişi çektireli 1.5 saat oldu

Geri
Üst Alt