Transfer Nöbeti #7

Tartışmalara Son Noktayı Koyalım…

• Kullanılan toplam oy
    63
Bu çocuğu izleyen varmı gerçekten ekşi de geçmiş yorumlara baktım futbolcu için çok olumlu yorumlar var dedikleri kadar iyimi bu oyuncu?

Dursunun bu sene kullandığı taktik:

Onlara öyle bir teklif hazırlayayım ki bize cevap bile vermesinler.

Bu çocuğu izleyen varmı gerçekten ekşi de geçmiş yorumlara baktım futbolcu için çok olumlu yorumlar var dedikleri kadar iyimi bu oyuncu?

Rus arkadaşı olan varsa ona sormak lazım. Aklı selim bir insanın durup dururken rusya ligi izlemesi bana mantıklı gelmiyor.

Batrakov Enciso garip garip isimler şu adamlarin Yunustan fazlası yok eksiği var
Bu adamlara Dünya para vermek sacmalik
Resmen rezillik bu adamlar başakşehir Trabzon Besiktas ayarında topçular hiç biri bizde 11 oynayamaz

12m market değeri olan Ponomarenko'ya 30m veriyordu herkes cebinden. :D Yedek santrafor olarak hem de..

25m değeri olan oyuncuya 20-25m fazla goruldu simdi :D

ya arkadaşlar,

Can Uzun bu Batrakov'u 3'e katlar muhtemelen.

Ya abi allah aşkına bi tarafta Nico Paz'dan sonra en iyi 10 no wonderkidlerinden ve yerli olan Can Uzun, diğer tarafta hayatında Rusya dışına çıkmamış ve fiziken baya çelimsiz güçsüz bi oyuncu.

Can'la Batrakov'u hangi veriye göre kıyaslıyorsunuz biri Almanya'da oynuyor diğeri Rusya.

Aralarında 20 M maliyet farkı olabilir ama Can Uzun olmuyorsa gidip alacağın isim Batrakov mu olmalı

vallahi delirmelik

Batrakov'un 10 dakikalık videosunu seyrettim. Mücadeleci falan ama driplingle adam eksilttiği 1 tane sahne yok. 10 numara olduğu bile tartışılır. Cicaldau'nun 2026 sürümü herif.

Batrakov'a 20+ bonservise onay veren varsa direkt kulüple ilişkisi kesilmeli.

Batrakov tam hamsilerin kalemi bir hamle olur diyecektim ama adamlar Salah çekiyor heralde

Trabzon scout işleriyle yolunu buluyodu Salah ne alaka la? Saçma sapan işler sanki şampiyon olacaksınız

Batrakov'un 10 dakikalık videosunu seyrettim. Mücadeleci falan ama driplingle adam eksilttiği 1 tane sahne yok. 10 numara olduğu bile tartışılır. Cicaldau'nun 2026 sürümü herif.

Batrakov'a 20+ bonservise onay veren varsa direkt kulüple ilişkisi kesilmeli.
Bizim millet scouta bayılıyor
Batrakov kim ne yapmış bize gelecek
Saradan Yunustan fazlası nedir
Burak elmas dönemini net hatırlıyorum
Cicaldau Morutani isteyen tayfa bugün
Enciso Ponormenko Batrakov filan istiyor
Neymiş genç oyuncuymus nitelik olmadıktan sonra
Genç olsa nolur

Geri
Üst Alt