Transfer Nöbeti #7

Tartışmalara Son Noktayı Koyalım…

• Kullanılan toplam oy
    86
Geldim ve hareket geldi suphesiz

Aslında 7-8 ağustosa kadar ceza alabilirim o günler çünkü cok önemli transferde

Ama öncesini yaşamak istiyorum artik

Boğ bizi heycana dursun

Fener en başından beri ekside olduğunu açıkladı. Üstüne Greenwood’u aldılar. Hala Leao için uğraşıyorlar. Günün sonunda oyuncu satışı yapamazlarsa TFF harekete geçecek mi? Kurallar sadece bize mi işliyor ?

Burhan bari 2 hafta falan ortadan kaybolsaydın ne onursuz bi adamsın yav
transfer kapanana kadar yüzsüz bi şekilde takılacak. adama bir tek '' sen malmısın lan hangi paralel evrende yaşıyorsun '' demedikleri kaldı meslektaşlarının ama hala kellemi koydun testislerimi koydum diye zırvalıyor

Aslında hiç fena fikir değilmiş orada da Valverde, Arda, Bellingham, Rodri filan kaos olacak.
Gssözlükte biri yazdı 20 gün önce falan bellinghamı umut güldük eğlendik

Muhabbeti geçti yani geçmedi değil, 15 milyon veremezken 150 milyon verip getiriveririz belli mi olur

Nick Offerman Smile GIF

bu 3 oyuna nasıl 138 harcadılar lan. onu bunu geçtim

biz daha 13.8 milyon euro harcayamadık siz nasıl 138 harcadınız aw

Yaziklar olsun. Resmen bu sezon sampiyon olmak istemiyorlar. 4 oyuncu lazim. Lige 2 hafta kaldi. Neyi bekliyorsunuz daha neyi…

Fener en başından beri ekside olduğunu açıkladı. Üstüne Greenwood’u aldılar. Hala Leao için uğraşıyorlar. Günün sonunda oyuncu satışı yapamazlarsa TFF harekete geçecek mi? Kurallar sadece bize mi işliyor ?
Leaoda biz avantajliyiz

Leao onlara evet deseydi onlar önde olurdu

Rüyamda yerli forvet alıyorlardı

Bizimkiler bunu sesli olarak gündeme almazlarsa bir şey olmaz. Biraz sesini çıkarmaları gerekiyor.

Geri
Üst Alt