Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.227
- 21.131
- 1.848
Osimhen'e 21 milyon maaş ödüyoruz diye mi paramız kalmadı Dursun bey?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aziz Yıldırım: "Bir tane santrfor alacağız, bu hafta içinde bitiririz. İhtiyaç olursa da +4'ten 1-2 ekleme yaparız."Ben de anlamadim bana yas kuralindan bagimsiz biri gibi geldi. Bence oyle
yeter be kardeşimBatrkov
-dripling hiç yok en büyük eksi bu şimdilik
+ çocuk skorer baya kafa golü atmış o boyla +duran topları çok iyi kullanıyor
+ maç başına 3 kilit pas
Enciso
+Tekniği yüksek
+Driplingi var
-istikrarsiz
-tabelaci değil
Bilemedimmmm
Bir de can var ama onu denklem dışı tutuyorum
Futbolcu değil çünkü, yalanmı konuşalımdaha 1 tane transfer yapılmadı dedin... Lesley'ı futbolcudan saymıyon daha ne yapacan
Rus Abdülkadir Ömürü ekibimize çakmaya calisiyorlarBatrakov kim lan
Ponomarenko'yu bu kerkenez yuzunden mi kacirdik
Adam açık açık söylüyor en azından.
Bu overall bedel, sözleşme yılına bölünmüş hali yansıyor.
Acımız yoğunDurum çok vahim.
bi kere bile maçını izlememiştir o boru ses pınarbaşı diyosanHikmet abi mertens gibi demiş işte batrakova
tam bir mbaşbi kere bile maçını izlememiştir o boru ses pınarbaşı diyosan
Aziz’i birileri Guirassy’nin ismi Galatasaray’a benziyor diye doldursa anında vazgeçer bu transferdenEn son net forvet olarak Ollie Watkins veya Guirassy istiyorlardı yerli olarak Bertuğ ismi geçiyor.
Amatörleri kapatıp şu parayı hakkıyla Reijnders + Bruno + Leao + Dju gömer 5 sene üst üstte şampiyonluk alır kaçardım.
Hikmet abi mertens gibi demiş işte batrakova
“Bir tane santrfor alacağız, bu hafta içinde bitiririz.Aziz’i birileri Guirassy’nin ismi Galatasaray’a benziyor diye doldursa anında vazgeçer bu transferden![]()